Skip to main content

Casă făcută scrum, noaptea trecută! Patru ore s-au luptat pompierii cu flăcările

Incendiu de proporții noaptea trecută! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Un apel la 112 a anunțat în miez de noapte, un incendiu izbucnit într-o casă cu parter și mansardă, din localitatea Câmpu lui Neag, din județul Hunedoara.

La locul evenimentului s-au mobilizat pompierii din cadrul Detașamentului Petroșani și cei ai Gărzii de Intervenție Lupeni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD”, transmite ISU Hunedoara.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la o locuință, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați și la o anexă, cu posibilitatea de propagare a flăcărilor la pădurea din imediata apropiere.

Pompierii au localizat și au lichidat incendiul în limitele găsite și din fericire nu au existat victime.

Intervenția a durat circa patru ore, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.