Skip to main content

Polițiștii locali, cu ochii pe mașinile de mare tonaj care circulă fără autorizație pe străzile din Timișoara!

Problema autovehiculelor de mare tonaj care circulă prin Timișoara, în locuri în care acest lucru este interzis, în atenția polițiștilor locali!

Politiștii locali acționează periodic pe această linie, cu atât mai mult cu cât există sesizări de la cetățeni care semnalează deranjul provocat de aceste autovehicule, cum ar fi praful, zgomotul și chiar posibilitatea deteriorării drumurilor și imobilelor de locuit.

Numai în cursul zilei de ieri au fost depistați trei conducători de autovehicule de peste 3,5 tone care se deplasau cu acestea pe strada Daliei, pe strada Paris în zona Pieței 700, și pe strada 20 Decembrie 1989. Aceștia au fost sancționați cu câte 1305 lei, conform legii.

Conform Politiei Locale, anul acesta, au fost sancționați 129 de conducători de autovehicule de mare tonaj care nu au respectat prevederile legale, prin care se interzice circulaţia autovehiculelor cu mase sau gabarite depăşite pe sectoarele de drum unde sunt instalate indicatoare de interzicere, restricţie sau limitare a accesului acestora, dacă vehiculul sau ansamblul de vehicule atinge ori depăşeşte lăţimea, înălţimea, lungimea sau masele pe axe ori masa totală maximă admisă.

Sancțiunile pentru astfel de fapte se încadrează între 1305 și 2900 lei.

Astfel de situații au fost întâlnite în zone precum M. Kogălniceanu, Magnoliei, Petuniei, Hector, Republicii, Bdul Regele Ferdinand, Gh. Dima, Pestalozzi, 21 Decembrie, Sever Bocu, Demetriade sau Piața Consiliul Europei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.