Skip to main content

Polițiștii, jandarmii și militarii au colindat împreună, seara trecută, pentru a aduce puțină bucurie micuților internați la Spitalul de Copii din Timișoara!

Polițiștii, jandarmii și militarii s-au mobilizat înainte de sărbători pentru a aduce puțină bucurie copiilor internați în spital.

Mai exacct, structurile locale din cadrul MAI (Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara), alături de Spitalul Clinic Militar de Urgență Timișoara, Brigada 18 Cercetare-Supraveghere „Decebal” Timișoara, Penitenciarul Timișoara și Direcția Generală Poliția Locală Timișoara, la inițiativa Fundației CEAS și împreună cu mai mulți parteneri s-au unit și au demarat campania umanitară „Colindătorii Garnizoanei Timișoara” – ediția I.

Vocea nu este cea care ne recomandă, profesioniști nici pe departe, ci doar am pornit de la gândul că, poate, prin crearea unui loc de joaca la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, le mai alinăm durerea copiilor internați acolo și așa, pentru puțin timp mai uită de dureri”, a fost mesajul Colindătorilor Garnizoanei.

Totuși nu au dezamăgit! Seara trecută, pentru ca magia Crăciunului să prindă contur, corul format din cadre militare și funcționari cu statut special din cadrul tuturor instituțiilor publice implicate, a susținut un concert de colinde, acompaniați fiind de Muzica Militară, la sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, precum și pe scena amplasată în fața Operei Naționale Române din Timișoara, în plin Târg de Crăciun.

Ne bucurăm și mulțumim celor care au susținut cauza, obiectivul nostru fiind în curs de atingere, pentru cei care vor să mai doneze, contul este în continuare deschis RO72 BTRL RONC RT06 53269402 – Federația CEAS, astfel că pentru copiii internați la Spitalul pentru copii „Louis Țurcanu” din Timișoara se va amenaja un loc de joacă. Facem parte din comunitate și răspundem afirmativ fiecărei inițiative care ne aduce împreună. Seara trecută, prin Corul Colindătorilor Garnizoanei Timișoara, am reușit să fim o voce unică, pentru un obiectiv nobil, motivați de dorința de a aduce o mică bucurie în sufletul fiecărui copil aflat în suferința bolii”, au transmis oragnizatorii.

Această campanie umanitară va fi desfășurată în fiecare an, de acum înainte.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.