Skip to main content

Polițiștii, în alertă după ce o fată de 14 ani din Timiș, a dispărut fără urmă!

Poliţiştii timișeni fac verificări pentru depistarea unei fete de 14 ani, dispărută în urmă cu trei zile!

Rebeca Maria Radu a plecat în urmă cu trei zile de la Locuința Protejată Venus din Recaș, iar până în prezent nu a mai revenit.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1.60 m, 45 kg., păr brunet, lung și ochii căprui.

Când a fost văzută ultima oară, Rebeca purta o bluză sau tricou deschis la culoare, pantaloni de tip jeans de culoare albastru și pantofi de tip sport, de culoare gri cu imprimeu floral.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută poate suna la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]