Skip to main content

FOTO&VIDEO Câinii polițiști au făcut spectacol de Ziua Poliției, la Timișoara! Au fost admirați de sute de copii, care au asistat și la demonstrațiile mascaților

Demonstrații cu focuri de armă, demonstrații cu câini, demonstrații ale mascaților și prezentarea tehnicii din dotarea polițiștilor! Acestea au fost ingredientele zilei care a marcat aniversarea Poliției Române la Timișoara.

Sute de copiii au asistat în această dimineață la o demonstrație spectaculoasă din partea polițiștilor.

Oamenii legii le-au arătat oaspeților cum intervin în cazul unei infracțiuni de tâlhărie, iar cei prezenți au fost de-a dreptul fascinați.

Demonstrațiile polițiștilor din Timiș au marcat 202 de ani de la înființarea Poliției Române.

Așa cum am obișnuit comunitatea din Timișoara, în fiecare an alegem să sărbătorim această zi împreună, fapt pentru care am desfășurat evenimentul ZIUA PORŢILOR DESCHISE, în cadrul căruia ne-am bucurat de prezența multor copii din cadrul școlilor și gradinițelor din Timișoara care au privit cu entuziasm demonstrațiile de intervenție desfășurate de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, dar și exercițiile de dresaj canin realizate de Grupa Canină. Alături de vizitatori au fost și polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară, care le-au oferit materiale informativ-preventive și sfaturi utile astfel încât sa nu devină victime ale unor fapte de natură penală”, transmite IPJ Timiș.

Cu prilejul Zilei Poliției Române, IPJ Timiș a primit Placheta de onoare a Poliției Române pentru merite deosebite în activitatea desfășurată.

Această recunoaștere vine în urma eforturilor remarcabile ale echipei de polițiști, care și-au dedicat timpul și resursele pentru a asigura siguranța și ordinea în comunitatea noastră. Prin abordarea lor profesionistă și angajamentul față de serviciul public, acești oameni au demonstrat un exemplu demn de urmat pentru toți politiștii din țară, iar acest fapt nu poate decât să ne bucure și să ne ofere convingerea ca o echipă solidă și bine coordonată este esențială în atingerea succesului și obiectivelor stabilite, iar I.P.J Timiș este o echipă”, mai transmite IPJ Timiș.

În această zi de sărbătoare nu au fost uitați nici eroii căzuți la datorie, motiv pentru care azi a fost adus un omagiu prin depunerea jerbelor de flori la monumentele eroilor Sașa Disici și Cristian Amariei.

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an, în data de 25 martie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.