Skip to main content

Polițiștii care au bătut un bărbat într-un restaurant, curați la testarea cu aparatul drugtest, ce-i drept, făcută la câteva zile de la incident!

Polițiștii de la autostrăzi, implicați într-un scandal de proporții, la sfârșitul săptămânii trecute și acuzați că ar fi consumat substanțe stupefiante, au fost testați cu aparatul drugtest, iar rezultatele au fost negative.

Ce-i drept, testarea a fost făcută la câteva zile după incidentul din weekend, la intrarea în serviciu. Conform IPJ Arad, aceasta este o procedura de rutină, polițiștii fiind testați periodic la intrarea în tură.

Vă reamintim, că în noaptea de vineri spre sâmbătă, la restaurantul NOA din Arad, la o petrecere privată la care au participat mai mulți polițiști, doi agenți de la Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac au luat la bătaie un bărbat. Scandalul ar fi pornit de la o femeie. Cert este că bătaia a început în restaurant, a continuat și în parcarea acestuia.

Bărbatul agresat s-a prezentat ulterior la spital pentru a primi îngrijiri medicale, aceasta suferind contuzii și excoriații.

Polițiștii au deschis o anchetă în urma altercației, iar ulterior cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Totuși, IPJ Arad anunță că polițiștii au fost testați cu aparatul drugtest, iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii din cadrul structurii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac sunt testați periodic, la intrarea în serviciu, pentru consum de alcool și droguri, până în acest moment nefiind constatate abateri. La testările efectuate în zilele de 6 și 7 februarie a.c., au fost testați mai mulți polițiști, printre care și cei bănuiți de infracțiunile de lovirea sau alte violențe și distrugere, rezultatul fiind, în ambele cauze, negativ. Cu privire la aspectele de natură penală din cazul în discuție, reiterăm faptul că, fiind vorba despre polițiști cu atribuții de poliție judiciară, competența de cercetare revine procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, transmite IPJ Arad.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracțiunile de lovirea sau alte violențe și distrugere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.