Skip to main content

Polițiștii au descins la mall! Își caută viitori colegi, iar dacă vrei să urmezi o carieră în domeniu trebuie să știi că sunt ultimele zile de înscrieri la școlile de profil

Tinerii care doresc să urmeze o carieră în Poliție mai au doar câteva zile pentru a se înscrie la concursul organizat pentru o nouă sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție.

În total sunt disponibile 1.640 de posturi, dintre acestea 1.340 sunt la Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina și 300 la Şcoala de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj-Napoca.

Pentru a veni mai aproape de tineri, polițiștii timișeni s-au aflat astăzi în mijlocul lor și le-au oferit mai multe informații referitoare la procedura de admitere în școlile de poliție.

Cei interesați se pot înscrie exclusiv în format electronic până pe data de 05 noiembrie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail resurseumane@tm.politiaromana.ro.

Apoi, depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare se va face până la data de 24 noiembrie.

Candidații vor fi supuși și unei evaluări psihologice care se realizează în conformitate cu Dispoziția directorului Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu structurile cu atribuții de recrutare.

Tinerii vor susține și o probă de evaluare a performanței fizice în perioada 7–13 decembrie, iar în data de 16 decembrie va avea loc ultima probă, cea de evaluare a cunoștințelor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.