Skip to main content

Este oficial! Alina Sperlea, candidata PSD la Primăria Dumbrăviţa! Victor Malac, tras pe linie moartă de preşedintele organizaţiei judeţene

Deşi, până în urmă cu câteva zile, fostul primar al Dumbrăviţei, social democratul Victor Malac se erija în candidatul PSD, pentru un nou mandat, astăzi, visurile i-au fost spulberate.

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a anunţat că va merge pe mâna Alinei Sperlea, în baza protocolului semnat cu Pro România.

Decizia a fost luată în baza sondajelor de opinie realizate în Dumbrăviţa, în care Sperlea este cotată cu cele mai mari şanse să câştige funcţia de primar, cu peste de 20 de procente în plus faţă de Malac.

“Alina Sperlea este candidatul PSD, la Primăria Dumbrăviţa. Asta am anunţat-o cu alte ocazii, procedural este nevoie de nişte etape premergătoare. Opţiunea noastră este de a merge la Primăria comunei Dumbrăviţa cu domana Alina Sperlea. Proababil o veţi regăsi la o conferinţă viitoare de presă pe acre o vom face împreună”, a anunţat astăzi, Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş.

Alina Sperlea a fost atletă în lotul national al României, are 49 de ani şi doi copii de 5, respectiv 17 ani,.

A intrat în politică 2020, când a candidat pe listele Pro România la Consiliul Local Dumbrăviţa.

În ultimii ani s-a remarcat ca fiind cel mai activ consilier local, implicându-se în viaţa comunităţii.

A luptat pentru menținerea Centrului de Zi destinat copiilor cu deficiențe, a depus eforturi pentru a asigura mijloacele de transport în siguranță pentru elevi și, nu în ultimul rând, a preluat o mare parte din atribuțiile primăriei, inclusiv curățarea canalelor ANIF și îndepărtarea ambroziei.

De asemenea, Sperlea are o poziţie fermă faţă de construirea de blocuri în comună, considerând că acestea sufocă Dumbrăviţa.

„Nu sunt un politician de profesie, ci un cetățean preocupat de binele comunității noastre. Scopul meu nu este să ajung un om politic, ci să devin primarul care vă reprezintă interesele și care acționează în folosul fiecărui dumbrăvițean, indiferent de culoarea sau opţiunea politică. Dumbrăvița este locul în care trăim și fiecare dintre noi merită să trăiască într-o comună în care să ne simțim mândri și să avem acces la servicii de calitate. Îmi doresc să aduc îmbunătățiri vizibile în viața fiecăruia dintre voi, să dezvoltăm infrastructura, să sprijinim educația şi cultura și să creăm o comunitate mai solidară și prosperă. În calitate de primar, mă angajez să ascult nevoile voastre, să fiu deschis dialogului și să colaborez cu toți cei care doresc să contribuie la dezvoltarea comunei Dumbrăvița. Cu sprijinul vostru și cu echipa mea, putem construi un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi”, a scris Alina Sperlea, pe facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.