Skip to main content

Este oficial! Alina Sperlea, candidata PSD la Primăria Dumbrăviţa! Victor Malac, tras pe linie moartă de preşedintele organizaţiei judeţene

Deşi, până în urmă cu câteva zile, fostul primar al Dumbrăviţei, social democratul Victor Malac se erija în candidatul PSD, pentru un nou mandat, astăzi, visurile i-au fost spulberate.

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a anunţat că va merge pe mâna Alinei Sperlea, în baza protocolului semnat cu Pro România.

Decizia a fost luată în baza sondajelor de opinie realizate în Dumbrăviţa, în care Sperlea este cotată cu cele mai mari şanse să câştige funcţia de primar, cu peste de 20 de procente în plus faţă de Malac.

“Alina Sperlea este candidatul PSD, la Primăria Dumbrăviţa. Asta am anunţat-o cu alte ocazii, procedural este nevoie de nişte etape premergătoare. Opţiunea noastră este de a merge la Primăria comunei Dumbrăviţa cu domana Alina Sperlea. Proababil o veţi regăsi la o conferinţă viitoare de presă pe acre o vom face împreună”, a anunţat astăzi, Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş.

Alina Sperlea a fost atletă în lotul national al României, are 49 de ani şi doi copii de 5, respectiv 17 ani,.

A intrat în politică 2020, când a candidat pe listele Pro România la Consiliul Local Dumbrăviţa.

În ultimii ani s-a remarcat ca fiind cel mai activ consilier local, implicându-se în viaţa comunităţii.

A luptat pentru menținerea Centrului de Zi destinat copiilor cu deficiențe, a depus eforturi pentru a asigura mijloacele de transport în siguranță pentru elevi și, nu în ultimul rând, a preluat o mare parte din atribuțiile primăriei, inclusiv curățarea canalelor ANIF și îndepărtarea ambroziei.

De asemenea, Sperlea are o poziţie fermă faţă de construirea de blocuri în comună, considerând că acestea sufocă Dumbrăviţa.

„Nu sunt un politician de profesie, ci un cetățean preocupat de binele comunității noastre. Scopul meu nu este să ajung un om politic, ci să devin primarul care vă reprezintă interesele și care acționează în folosul fiecărui dumbrăvițean, indiferent de culoarea sau opţiunea politică. Dumbrăvița este locul în care trăim și fiecare dintre noi merită să trăiască într-o comună în care să ne simțim mândri și să avem acces la servicii de calitate. Îmi doresc să aduc îmbunătățiri vizibile în viața fiecăruia dintre voi, să dezvoltăm infrastructura, să sprijinim educația şi cultura și să creăm o comunitate mai solidară și prosperă. În calitate de primar, mă angajez să ascult nevoile voastre, să fiu deschis dialogului și să colaborez cu toți cei care doresc să contribuie la dezvoltarea comunei Dumbrăvița. Cu sprijinul vostru și cu echipa mea, putem construi un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi”, a scris Alina Sperlea, pe facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.