Skip to main content

Polițiștii, ajutoarele lui Moș Crăciun! Au dus cadouri familiilor mai puțin norocoase!

Polițiștii timișeni l-au ajutat și în acest an pe Moș Crăciun, pentru a ajunge la familiile mai puțin norocoase.

CITEȘTE ȘI: 717 cazuri noi de COVID, de ieri până azi! 44 de oameni au murit, iar la ATI sunt internați 468 de pacienți

Astfel, polițiștii municipiului Lugoj și cei din cadrul celor 3 secți rurale au făcut o listă cu familiile nevoiașe și au pregătit 70 de pachete.

În această dimineață polițiștii au acționat în consecință și și-au luat în serios rolul de Ajutoare ale lui Moș Crăciun. Au pornit la drum și au adus zâmbetul pe buzele a 24 de familii și 43 de copii din municipiul Lugoj și comunele Găvojdia, Nădrag, Jdioara, Cireșu, Botești, Botinești, Bodo și Sacoșu Mare”, transmit reprezentanții IPJ Timiș. 

Pachetele au constat în produse alimentare, fructe și dulciuri pentru copii.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara a semnat un acord de finanțare cu BERD pentru un împrumut de 20,3 milioane de euro!

Bucuria a fost atât de partea polițiștilor care le-au adus zâmbete pe buze copiilor,  cât și pentru cei care au primit cadourile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.