Skip to main content

Polițiștii, ajutoarele lui Moș Crăciun! Au dus cadouri familiilor mai puțin norocoase!

Polițiștii timișeni l-au ajutat și în acest an pe Moș Crăciun, pentru a ajunge la familiile mai puțin norocoase.

CITEȘTE ȘI: 717 cazuri noi de COVID, de ieri până azi! 44 de oameni au murit, iar la ATI sunt internați 468 de pacienți

Astfel, polițiștii municipiului Lugoj și cei din cadrul celor 3 secți rurale au făcut o listă cu familiile nevoiașe și au pregătit 70 de pachete.

În această dimineață polițiștii au acționat în consecință și și-au luat în serios rolul de Ajutoare ale lui Moș Crăciun. Au pornit la drum și au adus zâmbetul pe buzele a 24 de familii și 43 de copii din municipiul Lugoj și comunele Găvojdia, Nădrag, Jdioara, Cireșu, Botești, Botinești, Bodo și Sacoșu Mare”, transmit reprezentanții IPJ Timiș. 

Pachetele au constat în produse alimentare, fructe și dulciuri pentru copii.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara a semnat un acord de finanțare cu BERD pentru un împrumut de 20,3 milioane de euro!

Bucuria a fost atât de partea polițiștilor care le-au adus zâmbete pe buze copiilor,  cât și pentru cei care au primit cadourile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.