Skip to main content

Poliţişti locali, luaţi la bătaie, în Timişoara! Agresorii au fost capturaţi

O patrulă de polițiști locali, aflați în serviciu în această dimineață, în Piața Nicolae Bălcescu, au fost agresați de doi bărbați.

În timp ce agenţii legitimau un cerşetor, au fost atacaţi de doi indivizi, care s-au năpustit asupra lor, pentru a-l proteja pe cel verificat.

CITEŞTE ŞI: Atenţie! Urmează zile de foc! Meteorologii anunţă un disconfort termic crescut

Omaenii legii au reuşit să îl imobilizeze pe unul dintre agresori, însă cel de-al doilea s-a făcut nevăzut, motiv pentru care a fost cerut în sprijin, un echipa de la Compartimentul de Intervenţie Rapidă.

„Polițiștii locali legitimau o persoană care era suspectă de apelare la mila publicului, moment în care, doi bărbați, frați, din primele date fiii persoanei în cauză, S.R., de 33 de ani, și S.O., de 29 de ani, din Timișoara, au sărit la bătaie, trăgând de cămașa unuia dintre polițiștii locali și rupându-i gradele. Imediat polițiștii locali l-au reținut pe cel mai tânăr dintre ei, cel de-al doilea fugind de la locul incidentului, și au chemat în sprijin echipajul din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă. Aceștia din urmă, în baza semnalmentelor și a datelor avute, în scurt timp au reușit identificarea și reținerea celui de-al doilea bărbat”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Ambii agresori au fost daţi pe mâna poliţiştilor de la Secţia 3, care au deschis pe numele lor, un dosar penal pentru ultraj.

CITEŞTE ŞI: Căutări disperate, în cazul unei persoane înecate! E a doua zi de mobilizare a pompierilor şi scafandrilor

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.