Skip to main content

Poliția, în alertă! Un bărbat imobilizat în scaunul cu rotile, dispărut fără urmă, de trei zile!

Un bărbat de 56 de ani, imobilizat într-un scaun cu rotile, a dispărut de trei zile, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Slabu Viorel a plecat în data de 1 august, din locuința sa din Petroșani, și nu s-a mai întors.

Bărbatul are următoarele semnalmente: păr tuns scurt, început de calviție, barbă scurtă neîngrijită, înălțime de aproximativ 1,80 m., greutate aproximativă de 70 kg., față alungită, ochii căprui, operație în zona abdomenului, laba piciorului stâng amputată.

Din cauza amputării labei piciorului, bărbatul se deplasează într-un scaun cu rotile.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire națională. Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apele numărul unice de urgență 112”, transmite IPJ Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.