Skip to main content

Tinerii din PSD Timiş au conducere interimară! Claudiu Baiaş, Andrei Ţoancă şi Karla Anisia sunt noii lideri

În cadrul ședinței liderilor organizațiilor de tineret din județ, a fost validată noua conducere interimară a TSD Timiș.

Astfel, Biroul Politic Judeţean are următoarea componenţă:

Președinte: Baiaș Claudiu

Prim-vicepreședinte: Țoancă Andrei

Secretar Executiv: Anisia Karla

Vicepreședinţi: Barta Răzvan, Maier Evelyn, Catrinoiu Cinzia, Buzaș Bianca, Dumitriu Ionuț, Gârbea Claudiu, Mihu Grațian, Mițiți Ionuț, Muntean Raul şi Zarici Iasmin.

Membru în birou: Iancu Bianca, Peev Alexandru, Baiaș Ovidiu, Pop Andres, Drăghici Denis, Lupulescu Catalin.

Tinerii din echipa de conducere interimară activează sau studiază în domeniile: Drept, Administrație, Medicină, Educație, IT, Agricultură şi Construcții.

„Profesionalismul, seriozitatea, responsabilitatea și grija față de semeni sunt valorile după care ne ghidăm. Am încredere în noua echipă de conducere și în fiecare membru în parte. Diversitatea domeniilor în care activăm sau studiem ne face încrezători că împreună vom livra soluții și idei pentru tinerii din România și diaspora„, spune Claudiu Baiaş.

În cadrul şedinţei în care a fost validată componenţa BPJ, s-a discutat despre implementarea viitoarelor proiecte ale organizației, care au ca scop consolidarea și dezvoltarea unei echipe unite.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.