Skip to main content

Semnal de alarmă, tras de PNL Timiș, după ce USR a sponsorizat pe rețelele de socializare video-uri care încurajează comportamente criminale!

Liberalii timișeni trag un semnal de alarmă cu privire la faptul că pe rețelele de socializare au fost promovate și sponsorizate video-uri care încurajează comportamente criminale.

Vizați sunt cei de la USR, care, în opinia celor de la PNL, au încercat să transforme incidentul din urmă cu câteva zile, cel în care mașina de serviciu a șefului de la Piețe, Mirel Pop, a luat foc, în răfuială mafiotă.

Mai exact, cei de la USR îi acuză pe cei din administrația precedentă de incidentul respectiv și au susținut că este vorba despre un atac mafiot.

Iată unul dintre video-urile la care fac referire cei de la PNL. Acesta a fost postat pe pagina de Facebook a USR Timiș, în urmă cu câteva zile.

În lupta imaginară cu mafia, USR-iștii sponsorizează pe rețelele de socializare video-uri care încurajează comportamente criminale și pun Timișoarei eticheta de suburbie în care colcăie infracționalitatea și nesiguranța. În spațiul online, USR Timiș încearcă să transforme un incident regretabil într-o răfuială mafiotă. Incendiul la mașina de serviciu a directorului de la Piețe este anchetată de persoanele abilitate și până în acest moment nu a fost stabilită cauza exactă a incendiului”, transmite PNL Timiș.

Liberalii îi îndeamnă pe USR-iști să aibă răbdare și aștepte ca anchetatorii să stabilească ce s-a întâmplat în noaptea respectivă. Și dacă întra-adevăr a fost vorba despre o răzbunare la mijloc, justiția e cea care trebuie să facă dreptate.

Dacă anchetatorii, nu USR-iștii, vor stabili că a fost vorba de o mână criminală, vom susține toate măsurile necesare pentru prinderea vinovaților. Până atunci, faptul că un partid își permite să acuze oameni care nu au nicio legătură evenimentul menționat generează o situație gravă, fără precedent în Timișoara. Chiar și în situația în care ar fi vorba despre o răzbunare la adresa directorului de la Piețe, e absurd să dai vina pe cei care au administrat orașul acum aproape 4 ani. Dacă există o mafie a piețelor, ce i-a împiedicat pe ”justițiarii” de la USR să o distrugă? Au avut mai bine de trei ani la dispoziție. Este evident pentru toată lumea că acest război cu mafia imaginară este doar o temă de campanie electorală, temă extrem de nocivă și periculoasă”, transmite PNL.

În aceste condiții, liberalii le cer celor din USR să oprească anunțurile sponsorizate care promovează gesturile infracționale și îi indeamnă să depună plângere la Poliției dacă au informații care pot ajuta ancheta.

PNL Timiș cere colegilor de la USR să oprească anunțurile sponsorizate care promovează gesturile infracționale și, dacă au informații despre ilegalități comise, să depună plângeri la organele abilitate ale statului. Partidele și politicienii nu trebuie să se substituie instituțiilor cu atribuții în aceste domenii. 
Din punctul în care a ajuns USR astăzi până la constituirea unor organizații paramilitare, a unor miliții sau tribunale ale poporului mai este un pas foarte mic. Pas pe care USR-iștii par dispuși să îl facă
”, se mai arată în comunicatul de presă transmis de PNL Timiș.

CITEȘTE ȘI: Viceprimarul Tabără reacţionează după ce a fost asociat cu incendiul care a mistuit maşina directorului SC Pieţe! Ridică două semne mari de întrebare

CITEȘTE ȘI: Mașina directorului de la Piețe, incendiată noaptea trecută, în fața casei! Poliția a început o anchetă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.