Skip to main content

Viceprimarul Tabără reacţionează după ce a fost asociat cu incendiul care a mistuit maşina directorului SC Pieţe! Ridică două semne mari de întrebare

La mai bine de 24 de ore de când maşina de serviciu a directorului SC Pieţe, Mirel Pop, a ars ca o torţă, apar noi controverse.

De această dată, viceprimarul Cosmin Tabără, pe care Mirel Pop l-a indicat ca fiind în spatele presiunilor la care este supus în ultima vreme, lansează două întrebări importante.

În primul rând, edilul îi cere directorului SC Pieţe, să explice de ce era maşina instituţiei, acasă la el.

CITEŞTE ŞI: Timișoara va avea cea mai mare platformă imagistică din vestul țării! Alexandru Rafila, în vizită la Spitalul ”Victor Babeș”

Pe de altă parte, Tabără are mari semne de întrebare cu privire la cârpa îmbibată în combustibil, care ar fi fost găsită lângă maşină.

“Câteva aspecte, privite ca avocat, și nu în calitate de consilier local sau viceprimar:

1. Maşina de serviciu este de serviciu şi nu personală, drept urmare sunt convins că nu avea foaia de parcurs completată sau alte acte care să vă dea dreptul să o folosiţi în interes propriu. Așadar mașina de serviciu nu avea ce căuta acolo! Ca să înțelegeți mai bine, eu vin la serviciu cu maşina personală, pe benzina plătită de mine și nu de timișoreni.

2. Declaraţiile dv. se contrazic cu cele ale ISU, iar dacă spuneţi că aţi găsit ”o cârpă îmbibată cu motorină” sub o maşină incendiată, sfidați, deopotrivă inteligenţa oricui, dar mai ales legile fizicii. Fiindcă cel puțin astăzi, nu a fost descoperit nici un material textil care să reziste unui incendiu.

Este de notorietate că nu sunteți decât un instrument în mâna lui Raul Ambruș. Exact mâna pe care și-a vândut-o USR Timiş cu care el votează orice în Consiliul Local fără a şti ce, primind la schimb putere deplină în conducerea societăţilor. Asta ca să știm despre cine vorbim și cine are de câștigat ca imagine în acest incident!”, a scris viceprimarul Cosmin Tabără, pe facebook.

Edilul mai spune că păgubitul principal este Primăria Timişoara, pentru că maşina care a fost complet distrusă a fost plătită de la bugetul local şi se declară contrariat de faptul că numele lui a fost asciat cu acest incident.

“Este inadmisibil ca Mirel Pop şi consilierul local Raul Ambruş să arunce nume în spaţiul public, ca potenţiali vinovaţi în acest caz. Printre aceste nume se află, culmea, și al meu! Da, fiindcă în mod evident am fost și sunt incomod pentru aceste două persoane, ajunse întâmplător în politica şi administraţia timişoreană. Da, pentru că am îndrăznit să arăt că SC Pieţe SA nu merge în direcţia bună, că nu există un plan de dezvoltare, că nu există o strategie pentru ceea ce înseamnă pieţele simbol al Timişoarei, Iosefin, Piața 700 şi Badea Cârţan. Am devenit suspect oare fiindcă eu susțin că aceste piețe trebuie modernizate, iar producătorii şi comercianţii să-şi poată desfăşura activitatea în condiţii normale, ca cetăţenii să beneficieze de marfă de calitate, în condiţii de igienă, ca Piaţa de Gros să poată să-şi desfăşoare activitatea corect. Am cerut transparenţă şi calitate, am cerut onestitate, eliminarea actelor ilegale şi de corupţie, condiţii decente la Piaţa de Flori cu program care să satisfacă comercianţii şi cetăţenii, iar unele lucruri le-am rezolvat prin noul regulament votat de către Consiliul Local, inclusiv de către subsemnatul. Nu cum susţine dl Mirel Pop. Am greşit oare, dlor Mirel Pop şi Raul Ambruş când am cerut să permiteţi accesul producătorilor de pâine în Piaţa Iosefin la ora 5 dimineaţa, astfel ca pâinea să nu stea în faţa pieţei în lăzi? Da, m-am întâlnit cu producători agricoli care vând în pieţe, inclusiv în volante, cu comercianţi şi cetăţenii! Vă promit că voi merge pe acelaşi drum, dlor Mirel Pop şi Raul Ambruş, pentru că eu sunt corect! Pentru că eu nu doar declar că iubesc Timişoara, ci încerc să fac ceva pentru ea! Da, i-am încurajat pe toţi cei care cunosc despre faptele ilicite din cadrul SC Pieţe SA şi nu numai, să le facă publice, să le declare la poliţie!”, mai spune Cosmin Tabără.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.