Skip to main content

Irimică, Liliana Laichici, Adrian Stanca, și mulți alții, împreună cu Ansamblul Banatul, aduc timișorenilor ”Cântec de sărbătoare”! Invitați speciali: Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș

Timișorenii, așteptați la un spectacol de excepție, alături de Ansamblul Profesionist Banatul și renumiți interpreți de muzică populară.

Spectacolul ”Cântec de sărbătoare” are loc miercuri, 13 decembrie, de la ora 18:30, la Convention Center – Hotel Timișoara.

Așadar, alături de Ansamblul Profesionist Banatul, pe scenă vor urca: Niculina Stoican, Liliana Laichici, Adrian Stanca, Petrică Miulescu Irimică, Andreea Chisăliță, Luminița Safta, Lavinia Buru, Dorinel Gavriluț Pîrvoni și Ciprian Pop.

Invitați speciali sunt Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș.

Spectacolul va fi prezentat de Felicia Stoian, iar dirijor este maestrul Sebastian Roșca.

Lasă-te purtat de jocurile care poartă amprenta coregrafică a maeștrilor Brândușa și Nicolae Stănescu și bucură-te de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și surprizele pregătite de organizatori. Nu rata această ocazie extraordinară  de a te bucura de un spectacol de excepție!”, transmit organizatorii.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș și face parte din proiectul ”Spectacol de datini și obiceiuri de iarnă.”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]