Skip to main content

Pietoni, spulberați de o mașină, în timp ce traversau strada regulamentar! Șoferul neatent s-a ales cu dosar penal

Doi pietoni au fost loviți în plin de o mașină, în timp ce traversau strada printr-un loc marcat corespunzător.

Accidentul s-a petrecut în municipiul Hunedoara, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Cerbului. Cei doi pietoni, un bărbat și o femeie, au fost accidentați de mașina care trebuia să le acorde prioritate.

În urma impactului, ambii pietoni au fost răniți și transportați la spital.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, la intersecția cu strada Cerbului, nu ar fi acordat prioritate de trecere la doi pietoni în vârstă de 63 de ani, respectiv 58 de ani, ambii din municipiul Hunedoara, care traversau strada regulamentar pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător pe care i-a accidentat. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a celor doi pietoni, care au fost preluaţi şi transportați de către echipajele medicale la spital în vederea acordării îngrijiri medicale”, transmite IPJ Hunedoara.   

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.