Skip to main content

Pieton spulberat de o autoutilitară! Bărbatul a murit pe loc

Un accident cumplit s-a petrecut în această dimineaţă, când un şofer de 32 de ani a aboservat prea târziu un bărbat care traversa strada şi l-a lovit în plin.

Impactul a avut loc în zona stației de tramvai de la Universitatea Aurel Vlaicu din cartierul arădean Micălaca.

CITEŞTE ŞI: Perturbări în furnizarea apei reci! Vezi aici care sunt consumatorii afectaţi

La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj medical, care, din păcate, nu a mai putut face nimic pentru pieton, decât să declare decesul

Conform presei locale, victima este un bărbat de 39 de ani, din judeţul Suceava.

„Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 32 de ani, din Arad, în timp ce conducea o autoutilitară pe Bulvevardul Nicolae Titulescu, ar fi acroșat un pieton, angajat în traversarea străzii. Din nefericire, în urma impactului, pietonul a decedat”, transmite IPJ Arad.

Şoferul a fost testat cu alcooltestul iar rezultatul a fost negativ.

Însă, cercetările în acest caz continuă, fiind deschis şi un dosar penal pentru ucidere din culpă.

CITEŞTE ŞI: ACS Floreta Timișoara lansează primul curs de scrimă din România, destinat persoanelor cu dizabilități locomotorii!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.