Skip to main content

Peste 4.000 de persoane vor să fie la startul Timotion! Câți bani s-au strâns până acum?

Cel mai mare eveniment de alergare din Timişoara, în scop caritabil, a înregistrat o creştere a numărului de participanţi cu aproximativ 30% faţă de ediţia de anul trecut.

CITEȘTE ȘI: Alertă în vestul țării! Un deținut a evadat din penitenciarCITEȘTE ȘI: Vrei să fii stewardesa? Ryanair caută însoțitori de bord! Vezi aici când au loc recrutările la Timișoara

S-au încheiat înscrierile pentru a patra ediţie Timotion, cu 4154 de persoane înscrise, dintre care 3417 de persoane sunt şi confirmate. 

Suma adunată din taxele de participare, care urmează să fie donată celor 18 proiecte beneficiare ale programului, este de 162.000 de lei. Organizatorii, Asociaţia Club Sportiv Alergotura şi Fundaţia Comunitară Timişoara, îndeamnă publicul să continue donaţiile în următoarele zile pentru a atinge întreaga sumă necesară ca toate proiectele să fie realizate: 275.000 de lei.

Implicarea în Timotion este posibilă pentru toată lumea. Chiar dacă sunt persoane care nu vor alerga şi nu sunt prezente la start, dar vor să facă parte din această comunitate, pot să facă donaţii pentru proiectele Timotion. Cât de mică e suma, dacă sute chiar mii de persoane răspund la acest apel şi susţin fenomentul de implicare şi participare civică, vom reuşi împreună să sprijim iniţiatorii proiectelor şi să contribuim la dezvoltarea comunităţii”, a spus Cristina Potra Mureşan, coordonator Timotion.

Donaţiile se pot face în două feluri:

– Prin accesarea site-ului www.timotion.ro, secţiunea Donează Acum! De unde se pot alege proiectul sau proiectele pentru care cei interesaţi vor să doneze

– Prin a deveni Campion Timotion, ceea ce înseamnă că o persoană adună donaţii de la familie, prieteni, colegi pentru unul dintre cele 18 proiecte. 

A patra ediţie Timotion are loc în 22 aprilie, în Piaţa Libertăţii, de la ora 9.00, când are loc startul primei curse dintre cele 6.

Evenimentul poate fi urmărit live la următorul link: https://livestream.com/Romania-Live-Events/Timotion2018.

CITEȘTE ȘI: Alertă în vestul țării! Un deținut a evadat din penitenciar

Până atunci, Alergotura mai organizează o tură de alergare specială, în 14 aprilie, de la ora 9.00, ca să pregătească traseele curselor şi să le cureţe de gunoaie. Toţi cei interesaţi pot participa, cu rugămintea din partea organizatorilor de a avea mănuşi. Detalii despre tura de alergare în scop ecologic: https://www.facebook.com/events/847185072151066/. 

Detalii despre proiecte, curse și programul evenimentului sunt pe site-ul evenimentului www.timotion.ro.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.