Apel pe facebook, pentru prinderea unui hoţ! Ce a putut fura, dintr-un centru pentru persoane cu dizabilităţi?

Tupeu fără limite pentru un individ din Timişoara, care a dat atacul la un centru pentru persoane cu dizabilităţi.

El a intrat într-o încăpere de unde a furat două portofele ale angajatelor de aici.

CITEŞTE ŞI: Peste 4.000 de persoane vor să fie la startul Timotion! Câți bani s-au strâns până acum?

Bărbatul a avut însă, ghinion maxim. Pe de-o parte, în cele două portmonee nu erau decât câteva zeci de lei. Pe de altă parte, totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

“Ieri, domnul din imagine a intrat în Centrul de zi Împreună, a profitat că nu era nimeni în birouri şi a sustras 2 portmonee din poşetele colegelor noastre. Noi avem monitorizare video în centrele de zi şi, deşi si-a tinut tot timpul mâna la cap, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede destul de bine figura lui”, a scris pe facebook, directorul Centrului Pentru Voi, Laila Onu.

CITEŞTE ŞI: Vrei să fii stewardesa? Ryanair caută însoțitori de bord! Vezi aici când au loc recrutările la Timișoara

Acum, imaginile surprinse de camerele de supraveghere au ajuns la Poliţie, iar oamenii legii încearcă să dea de urma hoţului.

În paralel, Laila Onu le-a postat şi pe internet, în speranţa că cineva îl recunoaşte.

De asemenea, şefa Centrului în care a acţionat individul face apel la acesta ca cel puţin să le înapoieze pagubitelor, documentele.

“Nu a dat lovitura, în total a furat sub 100 lei, iar colegele noastre şi-au blocat cardurile. Îl rugam să ne aduca actele din portmonee: cărţile de identitate, cardurile de sănătate. În 22 ani, e prima data cand ni se întâmplă aşa ceva!”, a mai scris Laila Onu.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.