Skip to main content

Apel pe facebook, pentru prinderea unui hoţ! Ce a putut fura, dintr-un centru pentru persoane cu dizabilităţi?

Tupeu fără limite pentru un individ din Timişoara, care a dat atacul la un centru pentru persoane cu dizabilităţi.

El a intrat într-o încăpere de unde a furat două portofele ale angajatelor de aici.

CITEŞTE ŞI: Peste 4.000 de persoane vor să fie la startul Timotion! Câți bani s-au strâns până acum?

Bărbatul a avut însă, ghinion maxim. Pe de-o parte, în cele două portmonee nu erau decât câteva zeci de lei. Pe de altă parte, totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

“Ieri, domnul din imagine a intrat în Centrul de zi Împreună, a profitat că nu era nimeni în birouri şi a sustras 2 portmonee din poşetele colegelor noastre. Noi avem monitorizare video în centrele de zi şi, deşi si-a tinut tot timpul mâna la cap, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede destul de bine figura lui”, a scris pe facebook, directorul Centrului Pentru Voi, Laila Onu.

CITEŞTE ŞI: Vrei să fii stewardesa? Ryanair caută însoțitori de bord! Vezi aici când au loc recrutările la Timișoara

Acum, imaginile surprinse de camerele de supraveghere au ajuns la Poliţie, iar oamenii legii încearcă să dea de urma hoţului.

În paralel, Laila Onu le-a postat şi pe internet, în speranţa că cineva îl recunoaşte.

De asemenea, şefa Centrului în care a acţionat individul face apel la acesta ca cel puţin să le înapoieze pagubitelor, documentele.

“Nu a dat lovitura, în total a furat sub 100 lei, iar colegele noastre şi-au blocat cardurile. Îl rugam să ne aduca actele din portmonee: cărţile de identitate, cardurile de sănătate. În 22 ani, e prima data cand ni se întâmplă aşa ceva!”, a mai scris Laila Onu.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.