Skip to main content

Peste 303.000 de persoane vaccinate cu prima doză, în Timiș! Peste 130.000 au făcut și rapelul

Peste 303.000 de persoane s-au vaccinat în Timiș, de la debutul campaniei și până acum!

 Mai exact, din cele 303.049 persoane vaccinate, 130.019 au făcut și rapelul.

În ultimele 24 de ore au fost administrate 5.835 de doze. Cele mai multe, 3.849 au fost doze de la Pfizer, 160 Moderna, 1.141 AstraZeneca, iar 685 Johnson&Johnson.

Totodată, ieri a debutat etapa a doua a maratonului vaccinării de la Centrul Regional de Afaceri, aici sunt așteptați cei care au participat în urmă cu trei luni și au de făcut rapelul, dar și persoane care nu s-au vaccinat până acum și vor să facă prima doză. Totodată, ca noutate, acum se imunizează și cu serul Johnson&Johnson, vaccin care se face într-o singură doză.

În cursul zilei de ieri, în intervalul 16-24.00 la Maratonul Vaccinării au fost imunizate 1.020 cu ser Pfizer și 252 cu Johnson&Johnson.

În privinţa reacţiilor adverse, în judeţul Timiş au fost raportate 124 de astfel de efecte, cele mai multe dintre ele fiind minore. Ultimele două au fost raportate în ultimele 24 de ore.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.