Skip to main content

Peste 1.300 de elevi timișeni, la olimpiada de limba engleză, faza județeană!

Astăzi a avut loc etapa județeană a Olimpiadei la Limba Engleză! În județul Timiș au fost așteptați peste 1.300 de elevi.

La nivelul județului, proba s-a desfășurat în șase centre: Liceul Teoretic „William Shakespeare”, Școala Gimnazială Nr. 16 „Take Ionescu” din Timișoara, Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj, Liceul Tehnologic „Sfântul Nicolae” Deta, Liceul Teoretic „Ioan Jebelean” Sânnicolau Mare și Școala Gimnazială Jimbolia.

Ne bucură și ne onorează entuziasmul elevilor și implicarea cadrelor didactice care i-au pregătit, precum și a celor care au răspuns afirmativ invitației de a sprijini buna desfășurare a olimpiadei, cărora le mulțumim și pe această cale”, transmite ISJ Timiș.

Următoarea probă, cea orală are loc în data de 18 februarie.

Olimpiada Națională de Limba Engleză 2023 are loc în perioada 9-13 aprilie la Cluj Napoca.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.