Skip to main content

Revoltător! Un individ a infectat cu SIDA o tânără pe care apoi a obligat-o să se prostitueze

Un bărbat a fost reținut după ce timp de patru ani, a obligat două tinere să se prostitueze, iar pe una dintre ele a infectat-o, intenționat, cu HIV.

Bărbatul din Bihor a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Oradea pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, în forma tentativei și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Acesta se afla în stare de arest preventiv.

Conform anchetatorilor, în perioada 2019 – ianuarie 2023, Bărbatul a transferat și adăpostit două femei în diverse localități din România (Constanța, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Brașov și București) pe care le obliga să se prostitueze în folosul lui. Din banii obținuți, plătea și costul cazărilor în locațiile respective.

Victimele au fost constrânse să se prostitueze prin acte de violență și agresiune verbală, dar și prin inducere în eroare, inclusiv cu privire la faptul că sumele obținute din această activitatea ar putea fi folosite în vederea întreținerii familiei.

De asemenea, bărbatul a întreținut relații sexuale cu una dintre femei deși știa că este diagnosticat cu sindromul imunodeficienței umane dobândite (SIDA).

Totodată, în urma perchezițiilor făcute la casa bărbatului, anchetatorii au descoperit un gram de canabis.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.