Skip to main content

Pericol uriaş de explozie, la un tir încărcat cu butelii cu gaz! A fost evacuată populaţia din zonă, iar traficul a fost blocat

Mobilizare impresionantă de forţe, după un apel la 112 care anunţa scăpri de gaze la una dintre cele 840 de butelii pe care le transporta un tir.

Inciddentul a fost sesizat pe raza localităţii Tarcea din judeţul Bihor, unde au ajuns de urgenţă zeci de pompieri, medici şi specialişti CBRN.

CITEŞTE ŞI: O nouă stradă se închide în Timişoara! Măsura este necesară pentru modernizarea rețelelor de apă și canalizare

Echipele de intervenţie au evacuat imediat populaţia pe o rază de 300 de metri, iar circulaţia rutieră a fost blocată în ambele sensuri.

În paralel, pompierii au intervenit pentru răcirea buteliilor şi îndepărtarea celei defecte, care avea scăpări de gaze.

Din fericire, intervenţia promptă a pompierilor a prevenit prodecerea unei tragedii, pentru că transportul de butelii cu gaz puteau exploda în orice moment.

„ISU Bihor a fost sesizat cu privire la faptul că, pe raza localității Tarcea exista pericolul producerii unei explozii, întrucât una din cele 840 de butelii, aflate într-un TIR, prezenta scăpări de gaze.
La fața locului, au fost mobilizate cu operativitate, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Valea lui Mihai, Detașamentului de Pompieri Marghita și Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu 3 autospeciale de stingere, o autospecială CBRN, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă. A fost balizată zona și au au fost evacuate toate persoanele pe o rază de 300 de metri (în total 42 de persoane aflate în zona de risc: de pe stradă, dintr-un bloc și din casele aflate în zona respectivă). De asemenea, s-a luat măsura restricționării traficului, pe ambele sensuri. S-a acționat. pentru răcirea buteliilor și evacuarea celei defecte, pompierii preîntâmpinând producerea unei explozii”
, transmite ISU Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.