Skip to main content

O nouă stradă se închide în Timişoara! Măsura este necesară pentru modernizarea rețelelor de apă și canalizare

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a dat astăzi aviz favorabil pentru închiderea parțială a străzii Călan, în perioada 01 – 04.09. 2023.

Strada Călan va fi închisă de la intersecția cu Calea Torontalului până la strada Orșova, în vederea modernizării rețelelor de apă și canalizare.

Șoferii care vin de pe strada Orșova vor merge spre Calea Aradului, cu deviere pe strada Carei.

Închiderea este valabilă pe întreaga durată a zilelor menționate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.