Skip to main content

Pericol de explozie după ce o butelie cu acetilenă a luat foc! Pompierii, chemați de urgență

Pompierii au fost alertați în această după amiază pentru stingerea unui incendiu! O butelie cu acetilenă a luat foc.

Pompierii au intervenit de urgență la Cariera de Piatră din localitatea Păuliș din județul Arad, mai ales că exista pericolul unei explozii.

Pompierii militari au asigurat și un perimetru de siguranță pentru protecția persoanelor aflate în proximitate.

În această după-amiază, în jurul orei 14:45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o butelie cu acetilenă, aflată în incinta Carierei de Piatră din localitatea Păuliș. Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului au fost solicitați și pompierii voluntari ai SVSU Păuliș”, transmite ISU Arad.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unei butelii cu o capacitate de 60 de litri, încărcată cu acetilenă.

În aceste momente, pericolul este îndepărtat. Pompierii militari au acționat pentru răcirea buteliei, închiderea acesteia și asigurarea măsurilor specifice.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.