Skip to main content

Percheziţii la Poliţie! Doi agenţi, acuzaţi că au încercat să muşamalizeze un dosar care vizează un proprietar de terenuri agricole

O anchetă amplă este în desfăşurare la această oră, iar poliţiştiţii de la Investigaţii Judiciare Arad au descins, în căutarea de probe, la sediul Poliţiei Sântana.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe documente relavanteiar vizaţi sunt doi agenţi acuzaţi că ar fi încercat să muşamalizeze un dosar.

CITEŞTE ŞI: Două premii importante pentru PADEL CENTER TIMIȘOARA la Cupa Internațională a Cluburilor de Padel, care s-a desfăşurat în Spania

Conform presei locale, este vorba despre un dosar în care sunt implicaţi un cioban din zonă şi un proprietar de terenuri, iar cei doi suspecţi ar fi acţionat în favoarea acestuia din urmă.

„Având în vedere percheziția desfășurată la Poliția orașului Sântana, vă comunicăm următoarele: Inspectoratul de Poliție Județean Arad sprijină toate activitățile de verificare, derulate de instituțiile cu atribuții în domeniu. Pentru aflarea adevărului și clarificarea cât mai rapidă a stării de fapt, instituția noastră pune la dispoziția celorlalte autorități toate documentele necesare”, transmite IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.