Skip to main content

Ghiroda devine, în acest weekend, capitala mondială a dansului! Dance Festival are loc sub egida Cupei României la dans sportiv

Cele mai talentate perechi de dansatori din România se vor reuni în zilele de 14 și 15 octombrie la Ghiroda pentru a participa la Cupa României la Dans Sportiv 2023, un eveniment de prestigiu care va fi desfășurat în cadrul primei ediții a Ghiroda Dance Festival.

Locația aleasă pentru acest spectacol de excepție este sala Expovest din Complexul Senator.

Acest eveniment reprezintă una dintre cele mai așteptate competiții la nivel național și este organizat cu mândrie de Clubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii, în parteneriat strâns cu Federația Română de Dans Sportiv.

Cei care doresc să asiste la acest spectacol captivant pot achiziționa bilete la intrarea în sala Expovest din Complexul Senator.

Prețul unui bilet pentru acces în tribună este de 50 de lei sau se pot cumpăra online prin intermediul acestui link: [inserați linkul de achiziționare a biletelor].

Dacă doriți să vă bucurați de experiența de a fi aproape de ringul de dans, locurile la masă sunt disponibile la prețul de 100 de lei/persoană și pot fi rezervate prin trimiterea unui email la adresa comunicare@cscghiroda.ro.

Antrenorii cu taxa Federației plătită vor avea acces gratuit în tribună și pot face acest lucru prezentându-se la intrare în conformitate cu tabelul aferent.

Pentru mai multe informații privind înscrierile și programul detaliat, perechile de dansatori se pot înscrie pe site-ul Federației Române de Dans Sportiv, unde pot consulta și programul complet al evenimentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.