Skip to main content

Ghiroda devine, în acest weekend, capitala mondială a dansului! Dance Festival are loc sub egida Cupei României la dans sportiv

Cele mai talentate perechi de dansatori din România se vor reuni în zilele de 14 și 15 octombrie la Ghiroda pentru a participa la Cupa României la Dans Sportiv 2023, un eveniment de prestigiu care va fi desfășurat în cadrul primei ediții a Ghiroda Dance Festival.

Locația aleasă pentru acest spectacol de excepție este sala Expovest din Complexul Senator.

Acest eveniment reprezintă una dintre cele mai așteptate competiții la nivel național și este organizat cu mândrie de Clubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii, în parteneriat strâns cu Federația Română de Dans Sportiv.

Cei care doresc să asiste la acest spectacol captivant pot achiziționa bilete la intrarea în sala Expovest din Complexul Senator.

Prețul unui bilet pentru acces în tribună este de 50 de lei sau se pot cumpăra online prin intermediul acestui link: [inserați linkul de achiziționare a biletelor].

Dacă doriți să vă bucurați de experiența de a fi aproape de ringul de dans, locurile la masă sunt disponibile la prețul de 100 de lei/persoană și pot fi rezervate prin trimiterea unui email la adresa comunicare@cscghiroda.ro.

Antrenorii cu taxa Federației plătită vor avea acces gratuit în tribună și pot face acest lucru prezentându-se la intrare în conformitate cu tabelul aferent.

Pentru mai multe informații privind înscrierile și programul detaliat, perechile de dansatori se pot înscrie pe site-ul Federației Române de Dans Sportiv, unde pot consulta și programul complet al evenimentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.