Pentru ce au votat candidații ALDE Timiș?

Candidații ALDE Timiș au ieșit și ei la vot. Marian Cucșa, Petru Ehegartner și Traian Stancu spun că au votat pentru mai bine, pentru generația tânără.

Lidrul ALDE Timiș, Marian Cucșa, a avut un mesaj axat pe tieri la ieșirea din cabina de vot. El spune că a pus ștampila pentru ca schimbarea despre care se vorbește de 26 de anis ă aibă loc.

,,Am votat astăzi cu încredere în generația pe care o reprezint. Am votat pentru ca schimbarea aia de care tot se vorbește de 26 de ani să se întâmple! Am ales pentru generația tânără din care fac parte, pentru că e o generație de sacrificiu care merită să fie ascultată, să i se dea voie să se implice și să demonstreze ce poate, ce a învățat și ce a acumulat până acum. (…) Așa cum am încredere în tineri, la fel am încredere în fiecare dintre voi că astăzi veți face o alegere bună”, a transmis Cucșa.

Actualul senator Petru Ehegartner, candidat ALDE Timiș la Senatul României pentru un nou mandate susține că a votat pentru ceea ce a fost și va fi mai bine pentru țara noastră.

,,Am votat astăzi pentru o Românie cu pace internă, ca să poată privi în față. Le sugerez timișenilor să aleagă ceea ce a fost și este mai bun pentru ei”, a spus Ehegartner.

Traian Stancu, vicepreședinte CJT și candidat ALDE Timiș la Camera Deputaților a îndemnat cetățenii județului Timiș să voteze pentru oameni serioși și implicați.

,,Am votat pentru viitorul copiilor și nepoților noștri. A venit vremea oamenilor serioși, care se implică activ și cărora chiar le pasă de comunitatea în care trăiesc. Timișul merită să redevină ceea ce a fost cândva, o zonă de referință și un exemplu pentru întreaga țară. Vă îndemn să votați oameni serioși, oameni care vă ascultă nevoile dar și fac ceea ce spun. Cei fără rezultate nu mai merită să ocupe un loc în Parlamentul României pentru că viitorul nostru al tuturor depinde mult de viitorul Parlament!,,

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.