Pentru ce au votat candidații ALDE Timiș?

Candidații ALDE Timiș au ieșit și ei la vot. Marian Cucșa, Petru Ehegartner și Traian Stancu spun că au votat pentru mai bine, pentru generația tânără.

Lidrul ALDE Timiș, Marian Cucșa, a avut un mesaj axat pe tieri la ieșirea din cabina de vot. El spune că a pus ștampila pentru ca schimbarea despre care se vorbește de 26 de anis ă aibă loc.

,,Am votat astăzi cu încredere în generația pe care o reprezint. Am votat pentru ca schimbarea aia de care tot se vorbește de 26 de ani să se întâmple! Am ales pentru generația tânără din care fac parte, pentru că e o generație de sacrificiu care merită să fie ascultată, să i se dea voie să se implice și să demonstreze ce poate, ce a învățat și ce a acumulat până acum. (…) Așa cum am încredere în tineri, la fel am încredere în fiecare dintre voi că astăzi veți face o alegere bună”, a transmis Cucșa.

Actualul senator Petru Ehegartner, candidat ALDE Timiș la Senatul României pentru un nou mandate susține că a votat pentru ceea ce a fost și va fi mai bine pentru țara noastră.

,,Am votat astăzi pentru o Românie cu pace internă, ca să poată privi în față. Le sugerez timișenilor să aleagă ceea ce a fost și este mai bun pentru ei”, a spus Ehegartner.

Traian Stancu, vicepreședinte CJT și candidat ALDE Timiș la Camera Deputaților a îndemnat cetățenii județului Timiș să voteze pentru oameni serioși și implicați.

,,Am votat pentru viitorul copiilor și nepoților noștri. A venit vremea oamenilor serioși, care se implică activ și cărora chiar le pasă de comunitatea în care trăiesc. Timișul merită să redevină ceea ce a fost cândva, o zonă de referință și un exemplu pentru întreaga țară. Vă îndemn să votați oameni serioși, oameni care vă ascultă nevoile dar și fac ceea ce spun. Cei fără rezultate nu mai merită să ocupe un loc în Parlamentul României pentru că viitorul nostru al tuturor depinde mult de viitorul Parlament!,,

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.