Skip to main content

Pentru ce au votat candidații ALDE Timiș?

Candidații ALDE Timiș au ieșit și ei la vot. Marian Cucșa, Petru Ehegartner și Traian Stancu spun că au votat pentru mai bine, pentru generația tânără.

Lidrul ALDE Timiș, Marian Cucșa, a avut un mesaj axat pe tieri la ieșirea din cabina de vot. El spune că a pus ștampila pentru ca schimbarea despre care se vorbește de 26 de anis ă aibă loc.

,,Am votat astăzi cu încredere în generația pe care o reprezint. Am votat pentru ca schimbarea aia de care tot se vorbește de 26 de ani să se întâmple! Am ales pentru generația tânără din care fac parte, pentru că e o generație de sacrificiu care merită să fie ascultată, să i se dea voie să se implice și să demonstreze ce poate, ce a învățat și ce a acumulat până acum. (…) Așa cum am încredere în tineri, la fel am încredere în fiecare dintre voi că astăzi veți face o alegere bună”, a transmis Cucșa.

Actualul senator Petru Ehegartner, candidat ALDE Timiș la Senatul României pentru un nou mandate susține că a votat pentru ceea ce a fost și va fi mai bine pentru țara noastră.

,,Am votat astăzi pentru o Românie cu pace internă, ca să poată privi în față. Le sugerez timișenilor să aleagă ceea ce a fost și este mai bun pentru ei”, a spus Ehegartner.

Traian Stancu, vicepreședinte CJT și candidat ALDE Timiș la Camera Deputaților a îndemnat cetățenii județului Timiș să voteze pentru oameni serioși și implicați.

,,Am votat pentru viitorul copiilor și nepoților noștri. A venit vremea oamenilor serioși, care se implică activ și cărora chiar le pasă de comunitatea în care trăiesc. Timișul merită să redevină ceea ce a fost cândva, o zonă de referință și un exemplu pentru întreaga țară. Vă îndemn să votați oameni serioși, oameni care vă ascultă nevoile dar și fac ceea ce spun. Cei fără rezultate nu mai merită să ocupe un loc în Parlamentul României pentru că viitorul nostru al tuturor depinde mult de viitorul Parlament!,,

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.