Candidații PMP Timiș au ieșit la vot! Speră la un scor din două cifre

Candidații de pe primele poziții la Camera Deputaților și la Senat ai Partidului Mișcarea Populară și-au exercitat votul.

Cornel Sămărtinean și Radu Șumălan au votat la una dintre secțiile amplasate la Liceul Tehnologic „Regele Ferdinand”, de pe strada Lorena.

Am votat pentru un Parlament de oameni profesioniști, un Parlament din ce în ce mai performant, pentru o Românie puternică, pentru ca banii Timișului să rămână în Timiș. Sper ca în noul legislativ să vină oameni cu mult mai mult profesionalism și mult mai dedicați”, a declarat Cornel Sămărtinean, care a punctat și că-și dorește ca Partidul Mișcarea Populară să scoată un scor din două cifre pe județul Timiș.

pmp 3 converted

Aceleași speranțe le are și candidtul PMP la Senat, profesorul universitar Radu Șumălan.

Am votat pentru noi toți, am votat pentru tineri, pentru copii și nepoții noștri. Am votat pentru un Parlament performant care să aducă mai bine în casele și inimile românilor. Am votat pentru ca Timișul să fie reprezentat, am votat pentru timișeni, am votat pentru România întreagă”, a declarat acesta.

pmp 1 converted

Cei doi candidați au fost însoțiți și de Marius Dugulescu, ocupantul poziției a doua pe lista PMP Timiș la Camera Deputaților.

Astăzi este ziua în care fiecare dintre noi suntem chemați să votăm pentru valori, pentru ce credem și îmi doresc ca România să fie o voce în Europa care să exporte valoare și plus valoare, nu să importe ce alții aruncă. Cred că în continuare Timișul trebuie să fie reprezentat bine în Parlament, prin oameni profesioniști, buni cetățeni„, a spus Marius Dugulescu. Acesta urmează să voteze în minutele următoare la o altă secție de votare.

Şi Roxana Iliescu, preşedintele PMP Timiş şi totodată candidat la Camera Deputaţilor de pe lista popularilor, a trecut pe la urne. Aceasta a spus că a votat pentru un parlament care să se ocupe de problemele de fond ale ţării.

roxi converted

„Am votat cu gândul la un Parlament şi un Guvern care să aibă priorităţi problemele de fond ale României şi anume natalitatea, educaţia şi sănătatea. Am votat cu partidul care în această campanie electorală nu a căzut în capcana demagogiilor, nu a plusat pe creşteri de salarii şi de pensii, spune eu, proiecte nesustenabile, ci mai degrabă a venit cu susţiere pentru creşterea alocaţiilor pentru copii, şi asta în vederea rezolvării unei probleme de fond şi anume abandonul şcolar. Am votat pentru un partid care va trimite în Parlament reprezentanţi dintre noi, dintre cei care locuim şi ne trăim viaţa în Timiş şi care au puterea, determinarea şi cunoaşterea să se lupte pentru judeţul nostru”, spune Roxana Iliescu, preşedinte PMP Timiş.

PMP-VOT-900x600-0007
PMP-VOT-900x600-0014
PMP-VOT-900x600-0062
PMP-VOT-900x600-0072
PMP-VOT-900x600-0111
PMP-VOT-900x600-0128
PMP-VOT-900x600-0145
PMP-VOT-900x600-0152
PMP-VOT-900x600-0217
PMP-VOT-900x600-0269
PMP-VOT-900x600-0279

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.