Skip to main content

Social democraţii din Timiş au votat, în frunte cu preşedintele Sorin Grindeanu!

Social democraţii timişeni au trecut deja pe la urne! Aceştia au votat pentru ca interesele timişenilor să fie reprezentate mai bine în Parlamentul României.

Încă de dimineaţă, mai mulţi candidaţi ai PSD şi-au exprimat opţiunea electorală.

Primul care a votat a fost candidatul PSD la Senatul României, Eugen Dogariu, la Liceul Jean Louis Calderon. Acesta la rândul său a îndemnat lumea să iasă din case şi să îşi exercite acest drept.

Euge Dogariu vot

Am votat pentru o Românie cu cetățeni care să aibă venituri mai mari, cetățeni care să aibă o educație de vârf și acces la servicii de sănătate de calitate. Sper ca astăzi cât mai mulți timișeni să meargă la vot pentru a schimba în bine soarta României”, a declarat candidatul PSD Timiş la Senatul României, Eugen Dogariu.

Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu a votat şi el, tot în această dimineaţă, la secţia de pe strada Amforei.

Sorin Grindeanu la vot

„Am votat pentru cel mai bun program de Guvernare, am votat pentru echipa de la Timiș, o echipă de oameni tineri și competenți și tocmai de aceea aș face de astăzi un apel la viitorii parlamentari de Timiș, indiferent de culoarea politică, să ne vedem cât mai curând astfel încât prioritățile județului să fie clare încă de la început”, a declarat preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu.

Alfred Simonis, candidatul la Camera Deputaţilor din partea PSD şi-a exprimat dreptul constituţional şi a votat pentru ca interesele Timişului să fie mai bine reprezentate de parlamentari.

„Am votat pentru o echipă de parlamentari care vor ști să se bată pentru interesele județului Timiș, o echipă care locuiește în județul Timiș, care simt pentru acest județ, și pentru un Guvern ce va apăra interesele românilor și nu a altora”, spune Alfred Simonis, candidat PSD Timiş la Camera Deputaţilor.

Călin Dobra, cel care deschide practic lista la Camera Deputaţilor a votat la Lugoj.

Euge Dogariu vot
Grindeanu-Dogariu
sectie-de-vot
Sorin Grindeanu la vot
urne-de-vot

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.