Skip to main content

Social democraţii din Timiş au votat, în frunte cu preşedintele Sorin Grindeanu!

Social democraţii timişeni au trecut deja pe la urne! Aceştia au votat pentru ca interesele timişenilor să fie reprezentate mai bine în Parlamentul României.

Încă de dimineaţă, mai mulţi candidaţi ai PSD şi-au exprimat opţiunea electorală.

Primul care a votat a fost candidatul PSD la Senatul României, Eugen Dogariu, la Liceul Jean Louis Calderon. Acesta la rândul său a îndemnat lumea să iasă din case şi să îşi exercite acest drept.

Euge Dogariu vot

Am votat pentru o Românie cu cetățeni care să aibă venituri mai mari, cetățeni care să aibă o educație de vârf și acces la servicii de sănătate de calitate. Sper ca astăzi cât mai mulți timișeni să meargă la vot pentru a schimba în bine soarta României”, a declarat candidatul PSD Timiş la Senatul României, Eugen Dogariu.

Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu a votat şi el, tot în această dimineaţă, la secţia de pe strada Amforei.

Sorin Grindeanu la vot

„Am votat pentru cel mai bun program de Guvernare, am votat pentru echipa de la Timiș, o echipă de oameni tineri și competenți și tocmai de aceea aș face de astăzi un apel la viitorii parlamentari de Timiș, indiferent de culoarea politică, să ne vedem cât mai curând astfel încât prioritățile județului să fie clare încă de la început”, a declarat preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu.

Alfred Simonis, candidatul la Camera Deputaţilor din partea PSD şi-a exprimat dreptul constituţional şi a votat pentru ca interesele Timişului să fie mai bine reprezentate de parlamentari.

„Am votat pentru o echipă de parlamentari care vor ști să se bată pentru interesele județului Timiș, o echipă care locuiește în județul Timiș, care simt pentru acest județ, și pentru un Guvern ce va apăra interesele românilor și nu a altora”, spune Alfred Simonis, candidat PSD Timiş la Camera Deputaţilor.

Călin Dobra, cel care deschide practic lista la Camera Deputaţilor a votat la Lugoj.

Euge Dogariu vot
Grindeanu-Dogariu
sectie-de-vot
Sorin Grindeanu la vot
urne-de-vot

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.