Social democraţii din Timiş au votat, în frunte cu preşedintele Sorin Grindeanu!

Social democraţii timişeni au trecut deja pe la urne! Aceştia au votat pentru ca interesele timişenilor să fie reprezentate mai bine în Parlamentul României.

Încă de dimineaţă, mai mulţi candidaţi ai PSD şi-au exprimat opţiunea electorală.

Primul care a votat a fost candidatul PSD la Senatul României, Eugen Dogariu, la Liceul Jean Louis Calderon. Acesta la rândul său a îndemnat lumea să iasă din case şi să îşi exercite acest drept.

Euge Dogariu vot

Am votat pentru o Românie cu cetățeni care să aibă venituri mai mari, cetățeni care să aibă o educație de vârf și acces la servicii de sănătate de calitate. Sper ca astăzi cât mai mulți timișeni să meargă la vot pentru a schimba în bine soarta României”, a declarat candidatul PSD Timiş la Senatul României, Eugen Dogariu.

Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu a votat şi el, tot în această dimineaţă, la secţia de pe strada Amforei.

Sorin Grindeanu la vot

„Am votat pentru cel mai bun program de Guvernare, am votat pentru echipa de la Timiș, o echipă de oameni tineri și competenți și tocmai de aceea aș face de astăzi un apel la viitorii parlamentari de Timiș, indiferent de culoarea politică, să ne vedem cât mai curând astfel încât prioritățile județului să fie clare încă de la început”, a declarat preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu.

Alfred Simonis, candidatul la Camera Deputaţilor din partea PSD şi-a exprimat dreptul constituţional şi a votat pentru ca interesele Timişului să fie mai bine reprezentate de parlamentari.

„Am votat pentru o echipă de parlamentari care vor ști să se bată pentru interesele județului Timiș, o echipă care locuiește în județul Timiș, care simt pentru acest județ, și pentru un Guvern ce va apăra interesele românilor și nu a altora”, spune Alfred Simonis, candidat PSD Timiş la Camera Deputaţilor.

Călin Dobra, cel care deschide practic lista la Camera Deputaţilor a votat la Lugoj.

Euge Dogariu vot
Grindeanu-Dogariu
sectie-de-vot
Sorin Grindeanu la vot
urne-de-vot

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.