Patrulări pe timp de noapte pentru depistarea oamenilor fără adăpost!

Pompierii şi medicii de pe ambulanţă, patrulează din nou în timpul nopţi pentru a depista persoanele care nu au un adăpost şi care riscă să îngheţe de frig.

CITEŞTE ŞI: Accident în lanţ pe drumul ce leagă Timişoara de Săcălaz! Patru maşini implicate

Datorită condițiilor meteo nefavorabile din aceste zile, în urma deciziei luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, pentru a preveni cazurile de deces prin hipotermie, misiunile de patrulare pentru identificarea persoanelor fără adăpost, au continuat și în noaptea precedentă”, transmit reprezentanţii ISU Banat.

În timpul nopţii trecute au fost depistate două persoane fără adăpost. Acestea au fost prealuate de medicii de pe ambulanţă şi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe.

În plus, pompierii timişeni au plecat în sprijinul colegilor din Mehedinţi, unde se anunţă astăzi cod portocaliu de ninsori. 

CITEŞTE ŞI: Două copile, dispărute dintr-un centru de plasament din Timiş! Poliţiştii le caută şi cer ajutorul oamenilor

De asemenea, începând de astăzi, un echipaj din cadrul ISU Timiș, în baza dispoziției Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, este dislocat în județul Mehedinți, pentru a putea interveni, la nevoie, cu o Autospecială de Transport Persoane și Victime Multiple, pe toată durata fenomenelor meteo periculoase – Cod Portocaliu„, transmit reprezentanţii ISU Banat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.