Skip to main content

Panică noaptea trecută, într-un bloc! Oameni treziți din somn și evacuați după ce un apartament a luat foc. Chiriașul e cel care a provocat incendiul

Un apartament a fost distrus, după ce un tunisian care locuia acolo cu chirie i-a da foc!

Alarma s-a dat noaptea trecută, în jurul ore 4.30, în municipiul Arad, în zona OMV. Un apartament de la etajul trei al unui bloc a luat foc. Oamenii au fost treziți din somn și evacuați de pompieri după ce blocul a început să se inunde de fum.

Detașamentul Arad a intervenit cu două autospeciale de stingere, 1 autospecială de lucru și salvare la înălțime, 1 autospecială SMURD și o autospecială descarcerare pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un apartament la etajul 3, bloc R21 ( zona OMW). In momentul sosirii echipajelor de interventie incendiul se manifesta in interiorul apartamentului, in zona bucătărie/living, violent cu propagare mare de fum. In interiorul apartamentului nu se afla nici o persoana. Pompierii au evacuat preventiv 15 persoane de la nivele superioare”, transmite ISU Arad.

Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute fără a se propaga la alte apartamente.

Au ars mobilierul și aparatura electrocasnica din bucătărie și s au degradat toate bunurile din living. De asemenea în urma degajărilor de fum au fost degradate și celelalte încăperi.

După aproximativ o ora la UPU s a prezentat o persoana, cetățean tunisian, intoxicat cu fum care a susținut ca el locuiește în apartament.

In urma cercetărilor s-a stabilit ca și cauză probabilă „folosirea cu intenție a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”, mai transmit pompierii arădeni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.