Skip to main content

Oraș în mișcare. Planurile lui Nicolae Robu pentru dezvoltarea rutieră (P)

Nicolae Robu, reprezentantul Alianței PSD-PNL în cursa pentru Primăria Timișoara, își propune să ducă mai departe proiectele de infrastructură rutieră inițiate în mandatele anterioare, în vederea satisfacerii nevoilor actuale de trafic.

„Mă angajez să continui și să extind proiectele de infrastructură rutieră inițiate în timpul mandatului meu anterior. Voi continua procesul de lărgire a străzilor și bulevardelor, reorganizarea și reamenajarea sensurilor giratorii și implementarea de noi piste de biciclete. Aceste inițiative s-au dovedit a fi extrem de utile și am observat cu toții impactul pozitiv pe care l-au avut asupra orașului nostru. Având în vedere creșterea continuă a traficului și necesitățile în schimbare ale cetățenilor, voi relua aceste proiecte de succes care au transformat nu doar modul în care oamenii se deplasează, ci și aspectul orașului”, a declarat Nicolae Robu.

 Robu a făcut și referire la proiectele concrete de infrastructură rutieră implementate în timpul mandatelor sale anterioare, evidențiind realizările: „Am extins la 2, 3 sau chiar 4 benzi pe sens un total de 22 de străzi, transformându-le în bulevarde moderne. Am dezvoltat o rețea extinsă de piste de biciclete, însumând peste 100 de kilometri, am creat 21 de noi sensuri giratorii și am modernizat 7 din cele existente, am creat peste 8.000 de locuri de parcare, din care peste 1.000 în zona centrală și peste 7.000 în cartiere”.

 În plus față de prioritățile în domeniul infrastructurii rutiere, Nicolae Robu, candidatul Alianței Electorale PSD-PNL la Primăria Timișoarei, a făcut cunoscute și alte lucruri importante pentru comunitatea locală pe care își propune să se axeze, precum eliminarea taxei pe parcarea rezidențială, reducerea taxelor și impozitelor locale și stimularea economiei locale, modernizarea transportului public, redeschiderea grădinii zoologice, după un amplu proiect de modernizare și extinderea și modernizarea Parcului Copiilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.