Controale de proporţii! Firmele şi şoferii, luaţi la puricat! S-au dat amenzi cu nemiluita

75.000 de lei este valoarea sancţiunilor aplicate în urma controalelor efectuate azi-noapte în judeţul Timiş.

Au fost controlate 18 societăți comerciale și au fost aplicate peste 30 de amenzi.

CITEŞTE ŞI: Flăcări uriaşe, lângă mall! Un bărbat a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini şi a fost transportat de urgenţă la spital

“În noaptea de 16 spre 17 martie a.c., polițiștii oraşelor Deta, Gătaia şi Ciacova au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza oraşelor. La acţiuni au participat în sistem integrat pentru siguranţa şi liniştea cetăţenilor,  poliţişti de ordine publică, rutieră, investigarea criminalităţii economice, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi lucrători din cadrul instituţiilor abilitate (OPC, ITM, DSV, DSP, ISU)”, transmite IPJ Timiş.

A fost verificată atât activitatea unităţilor comerciale, cât şi respectarea legislaţiei în domeniul rutier.

„Astfel, între orele 18.00 – 21.00,  poliţiştii rutieri s-au aflat în trafic pentru prevenirea accidentelor şi în urma controalelor efectuate au fost aplicate conform O.U.G. nr. 195/2002, 44 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.441 de lei. Au fost constate 2 infracţiuni şi au fost reținute şi 2  permise de conducere”, mai anunţă IPJ Timiş.
 
CITEŞTE ŞI: Scene înfiorătoare! Un bărbat şi-a expus soţia moartă, ca la muzeu! Au intervenit poliţiştii

Între orele 22:00- 03:00,  au avut loc 18  controale şi acțiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale ce se comit, de regulă, în zona discotecilor, barurilor, night club-urilor şi a altor localuri de alimentaţie publică.

Au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 60.000 de lei.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.