Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Scene înfiorătoare! Un bărbat şi-a expus soţia moartă, ca la muzeu! Au intervenit poliţiştii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, pentru ca o femeie decedată de o săptămână, să poată fi înmormântată.

Soţul ei, de 86 de ani, care a fost medic chirurg, nu s-a putut obişnui cu moartea femeii, aşa că a decis să o ţină aproape.

S-a întâmplat în municipul Beiuş din Bihor, unde bărbatul a amenajat un catafalc în curtea casei, unde a aşezat sicriul cu trupul neînsufleţit al celei care i-a stat o viaţă alături.

CITEŞTE ŞI: [Video] Trafic blocat la intrările în Timişoara! Au intervenit poliţiştii

Conform jurnaliştilor de la ebihreanul, omul îşi dorea o autorizaţie de la primărie, ca să îţi îngroape soţia în grădină.

Bărbatul le-ar fi povestit cunoscuţilor că femeia îşi doarme somnul de veci, aşa că a îmbracat-o în cămaşă de noapte, după cum făcea ea însăşi în timpul vieţii, atunci când meregea la culcare.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor când unul dintre fii bărbatului a sesizat autorităţile.

El a venit să îşi îngroape mama, dar s-a lovit de opoziţia tatălui său, căruia îi ţinea isonul fratele lui.

În cele din urmă, oamenii legii s-au deplasat la adresa respectivă, unde bărbatul de 86 de ani şi fiul care îl încuraja în ceea ce făcea, s-au baricadat în casă.

CITEŞTE ŞI: [Video] Un primar a făcut pe el, de beat ce era! Cum s-a făcut de râs, când l-au prins polițiștii, la volan?

Amândoi au ameninţat că dau foc locuinţei, în cazul în acre sicriul va fi luat din curte.

Într-un final, sicriul a fost luat şi transportat la capela orăşenească din cimitir, iar cei doi protagonişti au fost duşi la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea.

Femeia a fost înmormântată creştineşte, iar fiul ei, care s-a opus acestui lucru, s-a ales cu dosar penal pentru ameninţare.

 

foto: arhivă

 

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 16 Martie 2019 11:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login