Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Scene înfiorătoare! Un bărbat şi-a expus soţia moartă, ca la muzeu! Au intervenit poliţiştii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, pentru ca o femeie decedată de o săptămână, să poată fi înmormântată.

Soţul ei, de 86 de ani, care a fost medic chirurg, nu s-a putut obişnui cu moartea femeii, aşa că a decis să o ţină aproape.

S-a întâmplat în municipul Beiuş din Bihor, unde bărbatul a amenajat un catafalc în curtea casei, unde a aşezat sicriul cu trupul neînsufleţit al celei care i-a stat o viaţă alături.

CITEŞTE ŞI: [Video] Trafic blocat la intrările în Timişoara! Au intervenit poliţiştii

Conform jurnaliştilor de la ebihreanul, omul îşi dorea o autorizaţie de la primărie, ca să îţi îngroape soţia în grădină.

Bărbatul le-ar fi povestit cunoscuţilor că femeia îşi doarme somnul de veci, aşa că a îmbracat-o în cămaşă de noapte, după cum făcea ea însăşi în timpul vieţii, atunci când meregea la culcare.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor când unul dintre fii bărbatului a sesizat autorităţile.

El a venit să îşi îngroape mama, dar s-a lovit de opoziţia tatălui său, căruia îi ţinea isonul fratele lui.

În cele din urmă, oamenii legii s-au deplasat la adresa respectivă, unde bărbatul de 86 de ani şi fiul care îl încuraja în ceea ce făcea, s-au baricadat în casă.

CITEŞTE ŞI: [Video] Un primar a făcut pe el, de beat ce era! Cum s-a făcut de râs, când l-au prins polițiștii, la volan?

Amândoi au ameninţat că dau foc locuinţei, în cazul în acre sicriul va fi luat din curte.

Într-un final, sicriul a fost luat şi transportat la capela orăşenească din cimitir, iar cei doi protagonişti au fost duşi la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea.

Femeia a fost înmormântată creştineşte, iar fiul ei, care s-a opus acestui lucru, s-a ales cu dosar penal pentru ameninţare.

 

foto: arhivă

 

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 16 Martie 2019 11:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

Consiliul Județean alocă aproape 13 milioane de lei pentru construirea unui centru de recuperare destinat persoanelor cu dizabilități.

Detalii

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean a aprobat alocarea a 1.800.000 lei pentru bătrânii din Timiș care au nevoie de asistență.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login