Skip to main content

Tânăr lovit de maşină, pe trecerea de pietoni şi abandonat de şoferul vinovat! Doi bărbaţi, tată şi fiu, au ajuns în arest pentru accidentul cumplit

Doi bărbați au fost arestați preventiv, după ce au comis mai multe infracțiuni, printre care se numără un accident de circulație și fuga de la locul impactului.

Totul s-a întâmplat pe strada Victor Hugo din Timișoara, unde șoferul unui autoturism care tracta o altă mașină, condusă de un bărbat, a lovit din plin un tânăr de 19 ani, care traversa strada regulamentar, după care a demarat în forță de la fața locului, încercând să își piardă urma.

„La data de 26.04.2024, în jurul orelor 18:40 polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Timișoara au fost sesizați să se deplaseze pe strada Victor Hugo din Timișoara unde s-a produs un accident de circulație în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, iar conducatorii autoturismelor implicate în accident au părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, transmite IPJ Timiș.

Însă, polițiștii au început cercetările la locul accidentului, iar în scurt timp, le-au dat de urmă fugarilor.

Este vorba despre un tânăr de 24 de ani și tatăl său, în vârstă de 46 de ani, care au fost duși la audieri, iar oamenii legii au aflat, în urma cercetărilor, de ce au încercat cei doi să îşi piardă urma.

Niciunul dintre ei nu avea permis de conducere, iar maşina tractată, la volanul căreia era bărbatul de 46 de ani, era neînmatriculată şi avea plîcuţe false.

Amândoi, tată şi fiu, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere fără permis.

În plus, bărbatul de 46 de ani este acuzat şi de conducerea unui autoturism neînmatriculat şi cu numele ralse.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.