Skip to main content

Ocazia perfectă pentru a cumpăra cadourile de sărbători! S-a deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de Crăciun, cu o gamă variată de produse le prețuri atrăgătoare

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește, începând de astăzi și până duminică inclusiv, ultima ediție din acest an a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor de iarnă.

Participă peste 50 de companii din țară, atât producători cât și comercianți, care vor oferi spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte și lenjerie intimă, încălțăminte, blănărie, marochinărie și accesorii, produse cosmetice, bijuterii și gablonţuri, decorațiuni și aranjamente de Crăciun ce pot fi oferite în dar celor dragi.

Astăzi s-a deschis și ultima ediție a Salonului Industriei Ușoare din acest an, ediție dedicată sărbătorilor de iarnă. Sunt prezenți expozanți din țară care expun spre vânzare o gamă largă de produse specifice sezonului și bineînțeles nu puteau să lipsească decorațiunile de Crăciun. Prețurile sunt pentru toate buzunarele și așteptăm publicul să ne calce pragul deoarece fiecare va găsi un cadou pe care să îl ofere celor dragi”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Târgul de produse tradiționale din exterior își așteptă vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, produse apicole, produse de carmangerie, unități de alimentație publică.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, orele 10.00- 20.00, iar duminică, orele 10.00 – 18.00.

Intrarea publicului este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.