Skip to main content

Ocazia perfectă pentru a cumpăra cadourile de sărbători! S-a deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de Crăciun, cu o gamă variată de produse le prețuri atrăgătoare

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește, începând de astăzi și până duminică inclusiv, ultima ediție din acest an a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor de iarnă.

Participă peste 50 de companii din țară, atât producători cât și comercianți, care vor oferi spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte și lenjerie intimă, încălțăminte, blănărie, marochinărie și accesorii, produse cosmetice, bijuterii și gablonţuri, decorațiuni și aranjamente de Crăciun ce pot fi oferite în dar celor dragi.

Astăzi s-a deschis și ultima ediție a Salonului Industriei Ușoare din acest an, ediție dedicată sărbătorilor de iarnă. Sunt prezenți expozanți din țară care expun spre vânzare o gamă largă de produse specifice sezonului și bineînțeles nu puteau să lipsească decorațiunile de Crăciun. Prețurile sunt pentru toate buzunarele și așteptăm publicul să ne calce pragul deoarece fiecare va găsi un cadou pe care să îl ofere celor dragi”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Târgul de produse tradiționale din exterior își așteptă vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, produse apicole, produse de carmangerie, unități de alimentație publică.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, orele 10.00- 20.00, iar duminică, orele 10.00 – 18.00.

Intrarea publicului este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.