Skip to main content

Robu şi Nica îi acuză pe USR-işti că îşi bat joc de Timişoara, după acuzaţiile nefondate că maşina directorului de la SC Pieţe a fost incendiată într-un atac mafiot

Liberalii din Timiş salută finalizarea anchetei în cazul maşinii lui Mirel Pop, directorul de la SC Pieţe, care a fost incendiată săptămâna trecută.

Asta mai ales în contextul în care bărbatul care a pus focul intenţionat le-a spus poliţiştilor că la mijloc a fost o confuzie şi nicidecum un atac mafiot, aşa cum au declarat imediat după incident, directorul de la SC Pieţe dar şi primarul Dominic Fritz.

Acum, preşedintele PNL Timiş îi critică dur pe cei doi şi spune că la mijloc nu a fost o greşeală de comunicare ci o victimizare voită.

“Mă bucur că instituţiile statului au descoperit cine este făptaşul şi că va fi tras la răspundere. Am observat şi care a fost motivaţia din spatele acestui gest şi că maşina directorului a fost incendiată întâmplător şi nu ca urmare a unui atac mafiot, care reprezintă moştenirea Robu-Nasleu pentru Timişoara, aşa cum USR-iştii  au susţinut, sus şi tare, timp de o săptămână, pentru articole plătite  şi prin comunicate de presă mincinoase”, a spus preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, referindu-se la postările USR plătite pe reţelele de socializare.

Acesta îi sfătuieşte pe USR-işti să ia lecţii despre manipulare şi dezinformare de la partenerii lor de alianţă din PSD, care ştiu să mintă “într-un mod mai subtil şi la adăpostul unei coafări mai reuşite a realităţii”.

Nica mai spune că luptele cu “mafia imobiliară” şi cu “mafia din pieţe” anunţate de Fritz şi de acoliţii lui sunt de fapt teme de campanie electorală, care crează Timişoarei, un prejudiciu de imagine.

Asta în contextul în care atacurile mafiote despre care vorbesc USR-iştii induc ideea că oraşul este nesigur.

De aceeaşi părere este şi fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, care i-a criticat dur pe USR-iştii din administraţia locală.

“Aceşti indivizi, nici nu ştiu cum să le spun, că sunt total neoameni. Cum poţi tu asocia numele unei persoane cum sunt eu, imperfect, ca oricine, evident, cu atacuri mafiote, cu incendieri de maşini. Ce fel de oameni sunt ăştia, dacă sunt oameni? După chip, sunt, dar după conduita pe care o au sunt neoameni. Sunt de un primitivism cum nu am mai văzut. Nimic nu a fost mai rău, mai mizerabil, pe scena politică românească, din 1990 până în prezent, decât această clică (…) E o dovadă de proastă creştere aşa cum eu nu am mai văzut. Mă întreb în ce familii au crescut, în ce medii au crescut, cine i-a învăţat aşa ceva sau, pur şi simplu, sunt născuţi răi şi nu se mai poate face nimic cu ei. Nu dau doi bani pe niciun cuvânt din partea lor. Tot ce spun este o minciună”, a spus Nicolae Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.