Skip to main content

Oameni ai străzii, salvați din frig, de pompierii timișeni, noaptea trecută!

Gerul de noaptea trecută i-a găsit pe oamenii fără adăpost, în stradă.

Pompierii au organizat mai multe misiuni de patrulare pentru a veni în ajutorul oamenilor străzii. Astfel, au fost găsite două persoane fără adăpost, care stăteau în frig, în Lugoj și în Timișoara. Acestea au fost prealuate de pompieri și duse în centrele puse la dispoziție de autoritățile locale.

Întrucât și noaptea trecută s-au înregistrat temperaturi scăzute, pompierii militari timișeni au executat misiuni de căutare a persoanelor fără adăpost, în scop prevenirii deceselor prin hipotermie. Echipajul din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj a găsit o persoană fără adăpost în zona gării din municipiul Lugoj, iar echipajul din cadrul Detașamentului 2 Pompieri Timișoara a găsit o persoană in zona Pieței Dacia. Cele două persoane au fost transportate la adăposturile de iarnă puse la dispoziție”, transmite ISU Timiș.

Timișenii sunt sfătuiți să sune la 112 sau la numerele Dispeceratui ISU Timiș (𝟎𝟐𝟓𝟔 𝟒𝟑𝟒 𝟖𝟕𝟎 și 𝟎𝟕𝟓𝟓 𝟎𝟗𝟑 𝟔𝟗𝟗) dacă observă în stradă persoane fără adăpost, mai ales când temperaturile sunt scăzute.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.