Skip to main content

Oameni ai străzii, salvați din frig, de pompierii timișeni, noaptea trecută!

Gerul de noaptea trecută i-a găsit pe oamenii fără adăpost, în stradă.

Pompierii au organizat mai multe misiuni de patrulare pentru a veni în ajutorul oamenilor străzii. Astfel, au fost găsite două persoane fără adăpost, care stăteau în frig, în Lugoj și în Timișoara. Acestea au fost prealuate de pompieri și duse în centrele puse la dispoziție de autoritățile locale.

Întrucât și noaptea trecută s-au înregistrat temperaturi scăzute, pompierii militari timișeni au executat misiuni de căutare a persoanelor fără adăpost, în scop prevenirii deceselor prin hipotermie. Echipajul din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj a găsit o persoană fără adăpost în zona gării din municipiul Lugoj, iar echipajul din cadrul Detașamentului 2 Pompieri Timișoara a găsit o persoană in zona Pieței Dacia. Cele două persoane au fost transportate la adăposturile de iarnă puse la dispoziție”, transmite ISU Timiș.

Timișenii sunt sfătuiți să sune la 112 sau la numerele Dispeceratui ISU Timiș (𝟎𝟐𝟓𝟔 𝟒𝟑𝟒 𝟖𝟕𝟎 și 𝟎𝟕𝟓𝟓 𝟎𝟗𝟑 𝟔𝟗𝟗) dacă observă în stradă persoane fără adăpost, mai ales când temperaturile sunt scăzute.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.