Skip to main content

O șoferiță care a făcut pană, ajutată de polițiști! Femeia a rămas cu mașina pe marginea drumului, în câmp!

Ajutor nesperat pentru o șoferiță care a rămas cu mașina pe marginea drumului, după ce a făcut pană!

Un echipaj de Poliție a văzut mașina pe avarii și a oprit pentru a vedea ce se întâmplă. Șoferița le-a explicat oamenilor legii că nu își mai poate continua drumul, pentru că a făcut pană și nu se descurcă singură să-și schimbe roata.

Polițiștii nu au stat pe gânduri și imediat au venit în ajutorul femeii.

Colegii noștri Cătălin și Alin, din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au observat pe DN 58F, între localitatea Dudești și municipiul Sânnicolau Mare, un autoturism care se afla staționat, cu luminile de avarie aprinse. Pentru a nu pune în pericol siguranța traficului rutier, colegii noștri au tras pe dreapta, iar când s-au apropiat de mașina, au observat o femeie și au văzut că aceasta făcuse pană, având nevoie de ajutor pentru a schimba roata. Fără să stea pe gânduri, colegii noștri au ajutat-o pe femeie să schimbe anvelopa, astfel că la scurt timp și-a putut relua deplasarea”, transmite IPJ Timiș.

Femeia le-a mulțumit polițiștilor, după care și-a continuat drumul.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.