Skip to main content

Doi tineri, prinși cu droguri în zona Complexului Studențesc! Cum s-au dat de gol în fața polițiștilor?

Doi tineri au fost prinși, seara trecută, cu droguri asupra lor, pe strada Cluj din Timișoara.

Cei doi aveau un comportament suspect, fapt ce e atras atenția polițiștilor care patrulau prin zonă. În urma controlului corporal și al bagajelor, oamenii legii au găsit drogurile.

La data de 30 august a.c., în jurul orei 19:45, polițiștii Biroului Pentru Centru Universitar au depistat pe strada Cluj din municipiul Timișoara, 2 tineri în vârstă de 19 și 24 de ani, care aveau un comportament suspect. În urma controlului corporal și al bagajelor efectuat de către polițiști, aceștia au identificat un grinder metalic cu fragmente de culoare verde olive, o folie ce conținea mai multe mai mulți muguri de substanță vegetală de culoare verde olive și o țigară improvizată ce conținea o substanță de culoare verde”, transmite IPJ Timiș.

Drogurile, grinderul metalic și țigara artizanală au fost ridicate și sigilate, fiind predate anchetatorilor de la BCCO în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.