Skip to main content

O nouă premieră la CCIAT: Eveniment B2B on-line România-Israel dedicat sectorului medical!

CCIA Timiș în parteneriat cu Ambasada Statului Israel la București și Misiunea Economică și Comercială în România au organizat în premieră un eveniment B2B on-line România-Israel în domeniul medical. 

Din partea română, au participat 10  directori ai unor cunoscute și apreciate spitale și clinici medicale private din Timișoara și jud Timiș care s-au întâlnit „virtual” cu 16 companii israeliene din domeniul medical. 

Temele abordate au vizat soluții medicale de ultimă oră oferite de sectorul medical din Israel și oportunități de colaborare bilaterale cu companii din județul Timiș.

Evenimentul s-a născut în urma vizitei la CCIAT, în data de 18 noiembrie, a E.S. Dl. David SARANGA, Ambasadorul Statului Israel în România și a d-nei Bareket Knafo, șefa Misiunii Economice și Comerciale israeliene în România, când a fost convenită agenda comună de lucru pentru sfârșitul acestui an și pentru anul viitor, care va cuprinde organizarea de evenimente B2B sectoriale, o misiune economică timișeană în Israel și Ziua Israel la Timișoara.

Mulțumesc companiilor timișene și celor din Israel că au răspuns invitației noastre de a participa la primul eveniment dedicat sectorului medical. Sunt mândră că la eveniment sunt prezente cele mai cunoscute și apreciate spitale și clinici medicale private din Timișoara și jud Timiș.  Doresc să adresez cele mai calde mulțumiri E.S. Domnul David SARANGA, Ambasadorul Statului Israel în România și doamnei Bareket Knafo, șefa Misiunii Economice și Comerciale israeliene în România, pentru vizita făcută la Camera de Comerț în 18 noiembrie. A fost o întâlnire extrem de benefică în care E.S. Domnul Ambasador a apreciat potențialul economic al Județului Timiș, seriozitatea oamenilor de afaceri timișeni și și-a exprimat deschiderea la orice inițiativă din partea noastră”, a spus Florica Chirita, directorul CCIAT, in deschiderea evenimentului.

cc

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.