Skip to main content

Video: Scene teribile, în curtea unei firme de reciclat deşeuri! Femei bătute de patron, pentru că au vrut să îi dea mâncare unui muncitor

Patronul unei firme de reciclat deşeuri a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe, după ce a agresat fizic şi verbal, două femei de 38, respectiv 42 de ani.

S-a întâmplat ieri, ziua în amiaza mare, pe raza oraşului Sânnicolau Mare, iar motivul ar fi faptul că victimele au mers la firma agresorului să îi ducă unul angajat nepalez, ceva de mâncare.

Asta a stârnit revolta patronului, care a început să le jignească şi să le lovească pe cele două femei.

Întreaga scenă a fost filmată de una dintre ele, iar imaginile au ajuns în spaţiul public.

„Aș fi vrut să fi fost un vis urat din care să mă fi trezit acum….dar a fost REALITATE!

Pentru un sandwich și o mână de căpșuni…

Agresorul nostru are angajați din Nepal iar noi ne-am împrietenit cu unul din aceștia; ieri, sâmbătă 25 mai 2024, ne-am dus să-i ducem niște căpșuni și un sandwich, crezând ca are pauza de masă de la 13-14!

În viața mea nu mi-a vorbit cineva așa: curve, târfe si alte înjurături prin care ne acuza ca am venit să întreținem relații sexuale cu nepalezii… etc au venit ca o avalanșă peste noi, după care au urmat și loviturile; Andrea Șteț a primit multe lovituri ….„, a scris una dintre femei, pe facebook.

Victimele au sunat imediat la 112 şi au povestit ce s-a întâmplat, iar poliţiştii care au verificat incidentul, au confirmat declaraţiile femeilor.

„La data de 25 mai a.c., polițiștii orașului Sânnicolau Mare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. În fapt, la data de 25 mai a.c., în jurul orei 13:50, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi adresat cuvinte jignitoare și ar fi agresat fizic 2 femei, în vârstă de 38 și 43 de ani, în timp ce se aflau în localitatea Sânnicolau Mare”, anunţă IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.