Skip to main content

Tragedie, la scăldat! Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost scos din râul Timiș!

Mai multe echipaje de intervenție au fost chemate să intervină de urgență, după ce un martor a sunat la 112 și a anunțat că o persoană plutește pe râul Timiș.

Alarma s-a dat în această după-amiază, în jurul orei 17:28, iar salvatorii au ajuns în zona Plopi din Lugoj, unde au descoperit trupul unui bărbat. Au acționat rapid pentru a-l aduce înapoi la mal, unde au început manevrele de resuscitare, însă, în ciuda eforturilor de a-l readuce la viață, acesta a fost declarat decedat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 55, era din Lugoj și că acesta era la scăldat în momentul în care s-a produs tragedia.

Oamenii legii continuă cercetările, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.