Skip to main content

O comună lipită de Timișoara rămâne fără transport public! Motivul pentru care SMTT suspendă toate cursele

Serviciul de transport public pe mai multe linii metropolitane se suspendă din luna iunie.

Societatea Metropolitană de Transport Timișoara anunță că începând din data de 19 iunie, cursele de pe liniile M29, M30, M35 și M11 se suspendă pe motiv de neplată a facturilor restante de către primăria comunei Ghiroda.

Pe raza municipiului Timișoara, pe segmentele de traseu aferente liniilor pe care serviciul de transport public va fi suspendat, vor fi acoperite de liniile: 11, E4, E4 barat și 28.

Reprezentanții SMTT mai anunță că persoanele care dețin abonament valabil pe aceste linii se pot prezenta la sediul Societății de Transport Public situat în Timișoara, B.dul Dâmbovița nr. 67 pentru decontarea sumei corespunzătoare perioadei de la care abonamentele devin inactive, respectiv 19 iunie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.