Skip to main content

O adolescentă de 17 ani, dispărută fără urmă! Mama fetei a alertat Poliția care a început deja o anchetă

Polițiștii din vestul țării, în alertă, după ce o fată de 17 ani a dispărut fără urmă.

Mai exact, astăzi, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că, fiica sa minoră Stoica Andrada Florentina, în vârstă de 17 ani, în data de 09 aprilie, în jurul orei 15:20 a plecat de la adresa de domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

De asemenea femeia le-a spus polițiștilor că, fiica ei nu are telefonul mobil asupra sa pentru a putea fi contactată.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1,63 cm, greutate 48 kg, ochii căprui, păr negru lung cu breton, o aluniță mare neagră în zona pieptului.

În momentul în care a plecat de acasă fata purta ochelari de vedere era îmbrăcată cu un hanorac de culoare negru cu glugă, blugi de culoare albaștri, încălțăminte de culoare negru cu alb marca Jordan, geacă de culoare neagră și avea un ghiozdan negru cu inscripții albe cu mesajul „VANS”.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea sa, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.