Skip to main content

Nu-și va uita experiența din România! Un șofer croat, ajutat de polițiști timișeni după ce a rămas cu tirul în mijlocul drumului!

Când își doresc șoferii să fie luați la întrebări de un polițist? Cu siguranță atunci când au probleme!

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 14, polițiștii orașului Făget primeau informații, cum că pe DN 68, sensul Deva-Făget, traficul este îngreunat.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că un tir, al cărui șofer era cetățean croat, avea una din anvelope pe pană.

Imediat, polițiștii i-au adus un mecanic care s-a ocupat de deficiența autotrenului.

Croatul le-a mulțumit polițiștilor, pentru că singur s-ar fi descurcat destul de greu într-o țară străină.

Nu departe de acest incident, tot pe DN68, polițiștii au observat un alt autovehicul care se afla pe avarii.

Întrebat daca are vreo problemă, bărbatul a răspuns că a ramăs fără combustibil.

Și pe acest șofer polițiștii l-au ajutat și l-au dus până la o stație de carburant pentru a-și cumpăra combustibil. Șoferul le-a mulțumit, după care și-a continuat liniștit drumul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.