Skip to main content

Nu rata o întâlnire de excepție cu filosoful și scriitorul Gabriel Liiceanu! UVT dă startul proiectului intitulat „UVT pentru comunitate, pentru Timișoara!”

Universitatea de Vest din Timișoara reia seria evenimentelor memorabile, dedicate comunității timișorene, sub un generic special al aniversării din acest an „UVT pentru comunitate, pentru Timișoara!”.

Așadar, UVT va organiza în perioada 23-25 mai, mai multe festivități, prilejuite de aniversarea celor 80 de ani de la înființare.

Astfel, primul dintre evenimentele speciale ce urmează să se desfășoare în cadrul acestor festivități este o întâlnire culturală cu filosoful Gabriel Liiceanu, unul dintre cei mai importanți filosofi și eseiști români, într-un dialog moderat de profesorul și scriitorul Mircea Mihăieș, o conferință publică în care autorul va lectura, în avanpremieră, fragmente din noua sa carte, un „breviar de idei îndrăgostite”, intitulată „Scrisoare către Dorothea”.

Întâlnirea va avea loc joi, de la ora 18:00, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara.

Cei care doresc să participe trebuie să se înscrie în avans, prin acest FORMULAR ONLINE.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.