Skip to main content

Weekend plin de surprize pentru timișorenii din zona Girocului și zona Lunei! Ia-ți familia și bucură-te de concerte, diverse ateliere și activități sportive

Proiectul „Povești din vecini” a ajuns la final! Iar cu această ocazie vor fi organizate o mulțime de activități culturale pentru timișoreni, în acest weekend.

Așadar, în următoarele două zile, timișorenii se vor putea bucura și relaxa, alături de vecini, în Parcul Adolescenței și în Parcul Lunei, între orele 11:00-21:00, ascultând muzică live, de la folclor și până la rock, admirând expoziții, pictând și nu numai.

Bineînțeles, nici cei mici nu sunt neglijați, astfel că, în ambele zile, vor fi organizate activități speciale pentru copii.

Invitați speciali vor fi The bandits, Bella Luna Band și Versus.

Programul complet al evenimentelor desfășurate în acest weekend, în Parcul Adolescenței, este următorul:

Programul complet al evenimentelor desfășurate în acest weekend, în Parcul Lunei, este următorul:

Intrarea va fi liberă pentru toată lumea.

„Povești din vecini” este una dintre cele cinci componente ale programului „Îndrăznește!/Dare!”, coordonat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, și este menită să ducă cele șapte arte în zone non-centrale ale orașului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.