Skip to main content

Noul stadion din Timişoara rămâne un vis frumos, în timp ce politicienii se laudă cu şedinţe şi semnături pe câte un document!

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alexandru Proteasa anunţă un nou pas spre demolarea stadionului actual din Timişoara şi construirea altuia nou.

Mai exact, el spune că săptămâna viitoare, în cadrul şedinţei Comitetul Tehnico-Economic va fi dat ultimul aviz înainte de obţinerea altor documente.

CITEŞTE ŞI: Bilanţul lui Fritz, după trei ani în fruntea Timişoarei, desfiinţat de Raul Olajos! Te lauzi că eşti în Divizia D?

Anunţul vine la mai bine de şapte luni de când a fost finalizat Studiul de Fezabilitate al noului stadion care va costa 137 de milioane de euro, din care contribuţia CJT este de 7 milioane de euro.

Săptămâna viitoare vom avea avizul finalul CTE pentru arena care va înlocui stadionul Dan Păltinișanu! Marți dimineață voi fi prezent la București ca să susțin, din nou, cauza noului stadion pentru Timișoara. În cadrul ședinței vor fi aprobați indicatorii tehnico-economici, ultimul pas de făcut pentru obținerea hotărârilor de Guvern. Se vor discuta specificațiile tehnice și completările la proiect rezultate din faza de analiză, sper ca vocea Timișoarei și a suporterilor să se facă auzită”, a scris Alexandru Proteasa, pe facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, anunţa, la fel de plin de emfază, pe data de 18 octombrie, că a participat la şedinţa Pre CTE (Comitetul Tehnico-Economic), pentru acelaşi obiectiv.

Atunci când va fi gata, noul stadion din Timişoara va avea o capacitate de 32.000 de locuri, investiţia urmând să fie realizată de CNI, iar ulterior, predată Consiliului Judeţean.

CITEŞTE ŞI: Călătoria cinematografică a lui Andrei Ujică: Trei filme de excepție, prezentate de Universitatea de Vest din Timișoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.